Prosím, máte někdo zkušenost s tímto obchodem?
https://www.parfumdreams.cz
Prosím, máte někdo zkušenost s tímto obchodem?
https://www.parfumdreams.cz
Tana1112 Já myslila, že je to německý web -parfumdreams.de![]()
Korsičanka Já taky
. A vyskočila mi tam i čeština, i ceny v Kč...
Tana1112 To ano, ale všimni si, že tlf je v obou zemích stejný
A ještě tam mají i EN jako jazyk/zemi...A u něj je německý tlf.
Cervanek můžu se zeptat, kdy jsi objednávala z parfumdreams.de? Já v neděli večer a v emailu se souhrnem objednávky bylo uvedeno předpokládané datum doručení 27.11.- 28.11. No a od té doby nic, ani žádná informace, že bylo předáno do přepravy.
Tak nevím, jestli je někde chyba nebo je fronta tak velká...
Cervanek děkuji za odpověď. Tak to je jasné... za ty 2 dny po tobě budu v hooodně dlouhé frontě. Za ten víkend je jasné, že objednávala spousta lidí. Do Vánoc to snad dorazí. :-)
Cervanek ne ne, určitě tě nepředběhnu. U objednávky mám na stránkách stále status "připravuje se k odeslání".
Dotaz, objednáváte někdo od nich a jaké máte zkušenosti? Recenze strašný, ale já potřebuju vůni kterou jsem nikde na jiným e-shopu nenašla.
https://www.parfumdreams.cz/GUERLAIN/Damske-vune/Vol-de-Nuit/Extrait/index_14421.aspx?AffId=GA_CZ_PLA_GUERLAIN&wt_mc=adwords_nonbrand-CZ.cpc.pla-cz&gclid=EAIaIQobChMIm-GipamO7gIVA4bVCh2e-Ap9EAQYASABEgIoWPD_BwE
74SLena Zkusenost spatna. Ambra di Luna, ktera mela byt skladem, nedorazila ani po trech mesicich. Mel to byt darek, objednaval muz, obcas komunikovali, i kdyz pomalu, penize nakonec zpatky dostal. Rozhodne dostupnost nemusi odpovidat skutecnosti.
No ještě že jsem zde mrkla. Jsem myslela že se jedná o spolehlivý obchod. Tak nebudu riskovat, německy neumím a nervovat se nechci.
Já mám jen výborné zkušenosti. Objednávala jsem dvakrát během posledních dvou měsíců. Zboží vždy odesláno za 5-7 dní, což je avizováno. O odeslání došel info mail a zboží zde pak bylo do dvou dnů. Ještě myslím přišla zpráva od českého dopravce. Vždy přibaleny krásné vzorky. Za mě spokojenost....
Tak,
Koho by to zajímalo. Tak do ČR neposílají.
juana A bylas na parfumdreams.cz? Mají totiž stránky pro různé země.
blackviolet ano byla, nechalo me to dojít až k platbě a pak bliklo, že do destinace neposílají a konec
juana To je divné. Zkus jim napsat.
Já mám taky čerstvou zkušenost - včera večer jsem objednávala a po platbě kartou se mi objevilo oznámení, že objednávka se nepovedla z možných x důvodů. Platba ovšem proběhla. Takže jsem jim hned napsala, ať tu rezervaci peněz na mém účtu zruší. Zatím žádná reakce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.