Dnes jsem v Panské pasáži narazila na nový krámek Emphatia. Mají tam nějaký design či co a k tomu pár parfémů od Simone Cosac. Prý mají v plánu prodávat zanedlouho další niché z Itálie, paní mi ukazovala vzorky od Angely Ciampagna a v koutě ležela taška s logem Carthusia, která prý také bude....a dál nevím, je to nový krámek.
Emphatia
Dnes jsem v Panské pasáži narazila na nový krámek Emphatia. Mají tam nějaký design či co a k tomu pár parfémů od Simone Cosac. Prý mají v plánu prodávat zanedlouho další niché z Itálie, paní mi ukazovala vzorky od Angely Ciampagna a v koutě ležela taška s logem Carthusia, která prý také bude....a dál nevím, je to nový krámek.
Byl jsem tam tento týden a krámek v Pánské pasáži už normálně funguje. Angela Ciampagna je naprosto super, Carthusia je prostě klasika a Simone Cosac je jen pro ženy. Mají tam jěště několik značek, za zmínku stojí Stenders, což jsou Lotyši s kosmetikou se zlatým, perlovým a jantarovým prachem. Také zajímavé věcičky
Byla jsem tam minulý týden ve čtvrtek poprvé a první dojmy dobré. Kromě již zmiňovaných vůní Simone Cosac a Angela Ciampagna jsou v prodeji i vůně Carthusia včetně interiérových vůní.
Paní majitelka mi všechny vůně zevrubně představila, průběžně mi nabízela kávu k pročištění nosu. Když jsem se pak rozhodla vyzkoušet na ruku tři, strachovala se, jestli to můj nos pobere, tak jsem jí ubezpečila, že určitě ano
. Aktivně mi od těchto vybraných nabídla odstříkat vzorek do viálky, přičemž od jedné vůně AC mi dokonce nabídla, že by mi dočasně domů zapůjčila tester na pořádné vyzkoušení![]()
.
Pak mi trochu cukaly koutky, když paní každý parfém označovala jako vůničku
, ale bylo vidět, že má italské vůně opravdu ráda a je moc milá, tak budiž.
Interiér je na parfumérii zařízený trochu nezvykle. Vůně jsou rozděleny do bílých regálů, na které člověk narazí spíš v obchodě s keramikou, ale těžko říct, jestli by to ve stísněnějších prostorách Pánské Pasáže (prostory jsou rozměrově zhruba jako Ogivi, možná o chlup větší) šlo zařídit jinak.
Každopádně potenciální zákazník se tam cítí příjemně, žádný nátlak na koupi. Zatím z nich mám velmi dobrý pocit.
Mají prosím od Simone Cosac i Osé? Tu šeříkovou?
Jj, mají. Zkoušela jsem. Moc pěkná
.
Ta by se mi asi taky líbila :-)
V posledních 4 dnech jsem tam byla 2x a stojí to tam za to, celkem jsem tam strávila 3 hodiny a vyzkoušela hodně pečlivě vše, včetně kosmetiky.
Paní obsluha je neuvěřitelně příjemná a milá, vše jsme mohly na sebe plácat, navíc nám vždy dala vzorky všeho, co jsme chtěly, krémy, vůně....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)