Prosím o radu, čím dostupným nahradit moje oblíbené, již se nevyrábějící, parfémy. Děkuji Ještě bych doplnila, že jsem si pořídila Cartier - La Panthere. Nejdřív mi jak dlouho ležel ve skříni a pokaždé, když jsem se pokoušla zkamarádit, tak jsem to ukončila s tím, že to nepůjde. Ale nakonec to trochu jde, ale není to úplně ono ![]()
Van Cleef, Le Baiser du Dragon
Femme_fatale obávam sa, že proste len oplakať a hľadať niečo nové. A doslova nové, iné, lebo k tomu pôvodnému aj keď sa niečo priblíži, tak v hlave to už akosi nie je ono.
Femme_fatale obávam sa, že proste len oplakať a hľadať niečo nové. A doslova nové, iné, lebo k tomu pôvodnému aj keď sa niečo priblíži, tak v hlave to už akosi nie je ono.
Děkuji za názor. Ráda bych našla něco, co by mi vyhovovalo, ale bohužel jsem zažila ještě doby kvalitního středního proudu a teď tak nějak nevím, co a kde vyzkoušet. Vesměs ve všem cítím syntetiku, nemá to výdrž a vůně se nevyvíjejí. Jediné, z čeho jsem nadšená je Cartier La Panthere Parfum, ale zase nic dalšího jsem neobjevila. Dále mě zaujal Santal Austral. Je téměř dokonalý, ale chybí mi tam zase nějaké to ovoce. Nejlépe nahořklé.
Zkus vůně od Nobile 1942. Například Il Giardino delle Delizie, Ambra Nobile, Chypre i další jiné mají v sobě něco z elegance vůní před rokem 2000.
Ale jinak mohu poradit to stejné, co slniecko : zkoušet a zkoušet...
Femme_fatale
Zkus vůně od Nobile 1942. Například Il Giardino delle Delizie, Ambra Nobile, Chypre i další jiné mají v sobě něco z elegance vůní před rokem 2000.
Ale jinak mohu poradit to stejné, co slniecko : zkoušet a zkoušet...
Děkuji za tip.
Femme_fatale ešte ma napadlo, že kolekciu takýchto ovocnejších orientálok má Eisenberg. Kolekcia "Secret".
Femme_fatale ešte ma napadlo, že kolekciu takýchto ovocnejších orientálok má Eisenberg. Kolekcia "Secret".
Nevíš, kde se dají vyzkoušet? Před pár lety jsem zkoušela ty jejich kostky ve Zličíně a teď vůbec nevím, kam na ně jít. Je pravda, že některá z těch kostek se mi líbila, už nevím, která to byla, tak to abych začala od začátku. Jen nevím, kde teď tuhle značku mají.
Femme_fatale v Bratislave ich majú vo Fann v Auparku to je tá hnedá kolekcia, nie tie ich klasické "kocky" myslím, že je to myslené - v tej kolekcii - ako hranaté pre pánov a oblé pre dámy, ale nezaznamenala som veľký rozdiel.
Ale na eshope majú len pár a za polovičnú cenu:
https://www.fann.sk/vone/l,d,20,0,f:m-186/
ale na oficiálnej stránke značky sú, tak hádam nekončia:
slniecko děkuji
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)