Mulen razorblade K těm lepíkům na prsa jsem zrovna včera viděla jednu moc hezkou fotku, tak se podělím :D

Mulen razorblade K těm lepíkům na prsa jsem zrovna včera viděla jednu moc hezkou fotku, tak se podělím :D

Karoleena nenenene. ![]()
Ja o ni uvazovala. Ale ja stejne nemam tolik materialu, ja vlastne potrebuju jen zakryt bradavky, tak mozna...![]()
Karoleena no hele, takhle hrozný to nebudu mít ![]()
![]()
Karoleena No ja som zhodou okolností túto nalepovaciu podprsenku skúšala tento týždeň a vyzeralo to takmer presne ako na tom druhom obrázku
A to mám pevnejšie prsia. Nakoniec som to vyriešila lepiacou páskou na telo. Inak mi po tej nalepovacej podprsenke ostal kúsok spálenej kože od toho lepidla. A to som to mala na sebe nalepené max pol hodinu, kým som šaškovala so správnymi uhlami, aby to v šatách nebolo vidno...
Jezis, ja jsem si to orevrela na komou ve snemovne... takhle rychle jsem nescrollovala pryc uz hodne dlouho, protoze za mnou je okno a chodba, kde chodi furt lidi
ale teda diky za foto, ja bych asi dopadla podobne, protoze prda na hornim obrazku jaksi nemam![]()
![]()
carries a máš nejakú pásku overenú?
Já mám ověřené takové silikonové, samolepící kloboučky, nosila jsem je celé léto. Bylo to super na schování bradavky, prsa to teda nezvedne ![]()
Stálo to stovku v nějakém tom obchodě s prádlem, tenezis nebo něco takového.
carries ďakujem krásne
Karoleena
jj a po 30 vterinach to nastesti odpadlo (zkousela jsem kdysi v M&S)
pecka rado sa stalo ![]()
Prodám (i když se mi nechce,ale jsou mi fakt velké):
vel.38, spíš ale 40..měřeno od dolního okraje průramků 49 cm, od dolního okraje průkrčníku 83 cm..dávala jsem je pouze do čistírny..za 800,-

Nevím kam nejlíp s dotazem - když dneska objednám, kdy mohu očekávat jenávku z Cos? Případnem nevíte, zda mají tyto šaty v Praze? ![]()
Nevím kam nejlíp s dotazem - když dneska objednám, kdy mohu očekávat jenávku z Cos? Případnem nevíte, zda mají tyto šaty v Praze? ![]()
MPLee Já objednala 26.4., od 27. na cestě, a kdyby DPD v so vozilo, přivezou,neb v pátek 29.4. už byl balíček v Modleticích. Takže 4. den to máš. Já až zítra teda![]()

Veľkosť 44, materiál 60% cupro 40% hodváb. PC 99€, ja som kupovala v 50% zľave, nejako sa dohodneme. Buď som neprišla na to, ako sa to správne oblieka, alebo to na mojej postave nevyzerá dobre, lehotu na vrátenie som prešvihla a chcem aby to išlo z domu preč, čím rýchlejšie, tým lepšie.
Maureen Můžeš mi je, prosím do zítra zarezervovat? Poměřím se, až budu doma :-)
slniecko ako su dlhe prosim?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.