Karja tyhle jsou užší než olivky. V pase i přes prsa, ramena. V olivkách plavu, tyhle mám akorát.
COSí jarmark
Catherinne Aha! Tak me ty olivky byly dost velke pres prsa, jen teda abych premerila pas, ja budu po zime jak po prvnim, ted uz se mi snad zebra neroztahnou a na kila navic to nevypada!
Karja Ahoj, tak môžem ti ich kľudne ešte premerať. Mne sú v páse akurát, ale v oblasti ramien mi dostávajú, to mne ale skoro všetko. Prípadné zaslanie poštou mi vôbec nevadí. Zajtra/dnes, no proste v piatok :D premeriam a pošlem ti správu.
paktofonika OK, premer a napis. Ja premerila jedny nove co mam zjara a mela bych se v pase v pohode vejit, a velke mi nebudou urcite, takovy drobek jak ty nejsem;-). Se tesim!
Predané
paktofonika ahoj:-) mně by bohužel byla malá, ale nechtěla bys dát někdy zas foto co teda nosíš?
chybíš nám! teda mně určitě, inspirovalas mě
paktofonika a je to 34 COSí nebo normální?
To je milé :D Ja akosi v poslednej dobe nemám čas na nič, a hlavne mám momentálne akúsi krízu čo sa týka obliekania takže nemám nič s čím by som mohla prispieť a už vôbec nie niekoho inšpirovať :D
prďola No je to normálna 34/36.
paktofonika tak to by snad šlo
píšu SZ
paktofonika pokud se krize týká jen oblékání, tak je to fajn:-) ať se ti daří a až budeš mít víc času tak nezapomeň![]()
viktorka_od splavu áno áno, našťastie ide len o oblečenie.
Až bude viac času a kríza pominie tak niečo určite pridám.
jerry Až někde narazíš na černé 36, dej mi prosím vědět :-).
O.K.
jerry Děkuju :-)
paktofonika jj nejake osvezeni v podobe zilvara by to chtelo :-)
jinx No zrovna Zilvar tu nemá príliš úspech, ja sa ale pokúsim niečo pridať. Škoda, že už je ráno tma, nemám sa veľmi kde odfotiť.
...
999 Na Vintedu se objevily (nove) cerne "zmuchlane" saty vel 34 - ty co maji ted bezove a chtelas je barvit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)