Karja kolektivni topik
jinak ja dneska pobavila kolegyni vyrazem, ze moje saty jsou "tradicni odev chorvatskych zen"![]()
Kokoska tak sup sup, myslim, ze ti budou sluset, maj hezky usitej vrsek
Brioso Amy_Mee Pas jsem naměřila 72, to by tak odpovídalo, páč jsou mi v pase akorát, ale nesedí mi přes boky, kde mám něco přes 100, což je asi zároveň i špatná zpráva pro Ava ... :( Chce to menší rozdíl pas-boky, sice je ta látka docela dost pružná, ale zepředu v rozkroku to pak dělá nepěkný faldy.
razorblade Nooo ono ta mistni interni komunikace by se asi nemela poustet ven:-D
Na saty se nechytnu, v tech stanech se fakt necejtim
Karoleena ja bych je brala. A mám S na výměnu. Ale musely bychom zapojit poštu. A chápu, že předání v Brně bude pohodlnější ...
razorblade no... tak jsou mi, dokonce trochu volnější, což jsem absolutně nečekala. Ale nějak nevím. Vůbec netuším, co k nim za boty a mohly by být o pár cm kratší, mám je tak 10 cm nad kotníky.
Karoleena Měla jsem XS v košíku a čekala na tu míru v pase a mezitím už zase nejsou. OK, já tedy své S vrátím (objednala jsem XS a přišlo S s visačkou XS).
Karoleena Mne by to XS bylo v pase asi maly, takze nic.
Pavlena tobě budou velký
Mám zavinovací šaty a nemám ráda toho, kdo sem dal odkaz na jejich béžovou variantu, protože teď se nemůžu zbavit myšlenky, že je dobrý nápad pořídit si ještě tu! ;o)
Karoleena Měla jsem XS v košíku a čekala na tu míru v pase a mezitím už zase nejsou. OK, já tedy své S vrátím (objednala jsem XS a přišlo S s visačkou XS).
Mě se stalo úplně to samé. Ale už jsem je poslala dál
DruI promiň![]()
DruI Včera měli celý večer jen béžové L a dražší
Mně ty černé zavinovačky z košíku někdo sebral a pak je tam v M zas vrátil
Jsou z hodně silné látky?
Korsičanka No já mám L :o) A to že je to trochu silnější látka je mi právě sympatické.
tina Udalas ty světlé xs?
DruI Takže se v nich cítíš ok, když si troufneš i na béžové? Já jsem barvu zvažovala, neb černých už mám dost, ale v M béžové bohužel + obava z nadměrného výzoru![]()
Sweet Potato čekám, jestli se ozve Magráta
Sweet Potato a ty už máš ty černé?
Dnes prišli zavinovačky. Vyzerám v nich ako miništrant
Uz dlho som sa tak nenasmiala.
Catherinne pokiaľ je ešte záujem, tak napíš a dohodneme sa.
Korsičanka Tak materiál je moc příjemnej a opravdu se mi líbí jak sedí vršek. Mohli by teda být alespoň o pět centimetrů kratší, ale tak s tím se nějak smířím :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.