Nabízím černé scuba šaty ve velikosti S. Koupeny za cca €27. Nové, nenošené. SZ
COSí jarmark
Taky nabizim cerny scuba S, sou mi maly![]()
711990 to neni mozny.....
neposlali ti xs?
Zarinya ne, pribrala sem od lonska 10 kilo!![]()
711990 to znam![]()
Zarinya jako aspon me to snad uz nakopne s tim neco delat, ale je to smutny!
Tyjo, ted se na cosu mezi novinkama mihnuly krasny saty, taky ze scuba materialu, na raminka, s vystrihem, sukeneckou, hocickovsky az takovy baletkovsky, presne pro me a ted nikde nic ![]()
Ty budu asi mooc potrebovat.
711990 po porodu?![]()
Tak Betty nn, v tehotenstvi jsem pribrala uplne akorat, tyden po porodu jsem byla na svy predtehotensky vaze, slo to samo, postava super atd. A pak cca v pul roce prestalo dite v noci spat, max. 2h v kuse, takze jsem hrozne vycerpana, nemam vubec pomysleni na nejaky cviceni, do toho karantena a neustalej pocit jak kococvina, kterej zajidam sladkym a voila! Je to tu. Jenze blby je, ze to porad neprestalo a nejak neni vyhlidka na zlepseni no:)
711990 ja te lituju, ja vim jake to je. Ja to pro zmenu dlouho nezhubla - protoze jsem se nevyspanim cpala, takze jsem si udrzovala nadvahu.
Candance jak rikas, cpani se z nevyspani je des:)
Lama_z_Lana jaky, uka?
711990 No ony uz tam nejsou prave! Screen jsem si nedelala, tak doufám, ze je casem pridaji, ze to bylo nejaky unahleni.
Takovy idealni saty na randicka ![]()
Lama_z_Lana no to je ale skoda, jsem desne zvedava!
Lama_z_Lana tak teraz budem zvedavá čakať, v čom budeš chodiť randiť :) žeby som sa potom inšpirovala? ![]()
pecka haha, vidim to stejne tak na pytel brambor - jestli opatreni nepovolej, tak randit začnem tak za 100 let ![]()
Lama_z_Lana nestraš, veď to už ja budem mať 200 a nik ma nebude chcieť :)
Prodám černé zavinovačky velikost S. Nové a nenošené. Koupeny ve slevách za cca € 19. V případě zájmu pište SZ.
ještě to je aktuální?
Magráta Není. Čestně hlásím, ze je prave přepravuje pošta ke mne ![]()
eM gratuluju:-) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)