...a pokud by ustřihnul svůj pověstný culíček, vlasy zkrátil a nechal si udělat "mafiánskou" bradku, jako má Karel Gott, byl by frajer.!
Ale i takhle za mě dobré
...a pokud by ustřihnul svůj pověstný culíček, vlasy zkrátil a nechal si udělat "mafiánskou" bradku, jako má Karel Gott, byl by frajer.!
Ale i takhle za mě dobré
Příspěvek vymazán z důvodu porušení pravidel diskuze!
Kačka996 Jee, díky moc za tip! Hned se tam musím podívat. Moc se mi líbí, jak chodí Kate Zemanová oblíkaná, je můj velký vzor ![]()
Kačka996 Ty sou super! Rada bych i neco podle Kristelky, mate? Eee sorry, maji?
Ale no tak! Do teďka jen četla a teď zrovna začla přispívat a vy ji hned vylekáte ![]()
Nahlídla jsem do obchodního rejstříku. Paní podnikatelka z Kyrgyzstánu složila základní kapitál 100,- Kč. ![]()
Alena_In Na tom nevidim nic spatnyho![]()
Mutziputzi Myslela jsem, že na založení společnosti (s.r.o.) musí být základní vklad mnohem vyšší, domnívala jsem se, že to je 200.000,- Kč. Takhle nízký vklad na mě teda vůbec nepůsobí důvěryhodně.
Alena_In už několik let ne, docela dlouho, menilo se to nejak pote, co jsem prispa do prahy, takze uz to bude vic nez pet let, spis sest, sedm?
Solathis Zákon o obchodních korporacích (prakticky nahrazující dřívější Obchodní zákoník) od 1.1.2014.
Isca Ha, tak jen ctyri, diky za upresneni :)
Alena_In tak zalezi v cem podnikas, na eshop s hadrama staci i kacka, resp ta staci na cokoliv, ale pak to muze trochu vyvolavat ty otazky ohledne duveryhodnosti, i kdyz uprimne v zaveru to neznamena vubec nic...
wendulka Mengele s culíkem![]()
![]()
A kolik zen z lidu v devadesatkach zustalo!!
Tyhle ramínka nemusim a doufám, že nebudu muset celý léto čumět na zapraný podprdyhttps://www.vogue.com/article/spaghetti-strap-tank-top-comeback-kim-kardashian-gwyneth-paltrow?mbid=social_facebook![]()
salma ma konecne ako tak padnuce saty
edit- nejde mi vlozit obrazok tak web tu (treba sa dostat nizsie na stranku k dalsim fotkam)

Ha! Kralova sestra v cosackejch satech! ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.