dzizisketa tohle je divný, mně to vždycky přijde, jakoby se na to místo zapomnělo
VIP styl
Teraz budem mať traumu že nemám polmesiace všade. ![]()
Proč traumu? Já o tom, že je to něco extra hezkýho/žádoucího, slyším teď poprvé ![]()
barbucha No ja som doteraz takisto netušila, že mimo toho že mám tučné, krivé, vráskavé prsty mi na nechtoch chýbajú ešte aj tie polmesiace. :D Musím sa zmieriť s ďalšou odchýlkou :D
paktofonika zas ale rozhodne nebudeš prvá, kto od mojej babičky odchádzal so značne pošramoteným sebavedomím ![]()
Fakirka aha... tak já jsem podle moudra toho článku zdravá jak řípa!
deset z deseti, 1/5 plochy, výrazné, ohraničené, bílé... prostě energická řípa...
Zrovna mám nalakované nehty, ale samozřejmě mě to ted okamžitě láká odlakovat a podívat se, jestli tam ty půlměsíčky mám, nebo ne. Jelikož absolutně nemám tušení ![]()
RoSajá je vůbec nemám a jsem unavená a bez energie skoro celý život. Věčně ospalá.
Fakirka Mám omluvu pro svou lenost
.
Tak to jsem perfektně vyvážená ![]()
RoSa Zdá se, že já taky
Zdravá a plná energie ![]()
Já se radši nedivam, ze na mě příroda dost ušetřila, co se tyce nehtů a vlasů, vim i bez toho...ale jako nelamou se aspoň...
Já tam teda ty měsíčky mam, ale teda kůži musim stříhat, nějaký zatlačování..pche (kdyby to teda někoho zajímalo)
Ounz díky! už jsem si připadala divná, že nezatlačuju ![]()
Ounz Ja strihať neviem
Vždy to skončilo totálnym masakrom ale s tým Sally Hansen cuticle remover stačí zatlačiť bambusovú paličku a tá kožička ide preč sama. Je to zázrak :D
RoSa no mně to fakt nejde, mam suchou kůži plus namáhanou, to ani umazat nejsem schopná.
paktofonika hele i sally sem zkusila
samozřejmě slyšim ze všech stran jak NESMIM, ale to fakt nejde
Ounz Fakt? Tú modrú fľaštičku? Podľa mňa je to dosť silné, doporučuje sa max 15 sekúnd a hotovo. To tam nemáš kožičku ale šmirgeľ? :D (vtip) A prečo sa nesmie strihať?
Ounz já se čas od času neudržím a ostříhám tu kůžičku po stranách kde nehet přechází "do prostoru"... no a pak to strašně roste a furt se to zatrhává, je to hrozně nepříjemný a musím se donutit s tím nic nedělat. a pak to najednou přejde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)