a ten chlap na schodech je v černý, takže asi cajk?
Hrůza a děs :-)
to je ohavna zrudicka.
ad Hrzanova, no comment, vypada jako smudla a to vubec nemluvim o prilezitosti, ke ktere se oblekla.
Přesně to jsem se chtěla zeptat, a jako druhý mi napadlo -tohle se fakt někomu líbí? Jako opravdu, že někdo jde a řekne fíha, tak to je krása, to je opravdu krásná baba? Jako ne že se ohlídne z vyděšení...
tak bára hrzánová tu bydlí někde u nás, takže ji občas potkávám a ten batoh má vždycky :-)
Jedna moje kolegyně jezdí z batohem i na manažerské porady. Vypadá to fakt blbě. Ona teda vůbec vypadá jak strašák, ale marná sláva, naznačit nic nepomůže, protože botasky a batoh jsou přece nejpohodlnější, tak co, ne? Nebude ze sebe dělat dámu, když není.
Ano, každý má právo být "svůj" a mít "svůj styl". Ale pak se nemůže divit, že se nad tím ostatní občas pozastaví, když už je to do očí bijící. Já teda taky nechodím všude v lodičkách a kostýmkách, ale na manažerské porady se snažím obléct minimálně slušně, když už nic víc.
Nepamatuju si už,z kterého pohřbu jsem viděla foceného Dejdara a byla to podobná úroveň.Jestli snad mají umělci pocit,že je to tak nějak bohémskê a tedy to k nim pasuje,nevím.ale čekala bych,že právě oni budou mit cit pro to,co je vhodné.
to si pamatuju taky, takovy zamrzly versace sasek, kdo to dnes proboha nosi. Ja osobne nemam rada ten postoj jsem vagus, co je strasne nad veci a neco tak prizemniho jako dresscode jde mimo me. Pro me jsou takovi lidi burani.
Dejdar se bohužel řadí k těm chlapům, pro které je padesátka strašák, a kteří se budou snažit působit jako mladíci, co to půjde ( i když to už vlastně nepůjde ).
Teď jsem zahlédla i foto S.Skopala z téhož pohřbu. Od hlavy ke kotníkùm v pořádku,obut pak v běžeckých botách. V tmavém provedení,teda.
Tak elefantiáza se snad dá léčit, a je pomalu na ústupu... když se tak ale dívám na poslední fotku tý obludy, tak mám strach, aby už (pro ni) nebylo pozdě.
Že by materiál pro pitevnu?![]()
Tahle fotka je ještě mnohem lepší - vyniknou moc pěkně ty péra!
http://www.blesk.cz/galerie/celebrity-ceske-celebrity/582277?foto=27
A jinak nebyla sama s batohem. Ruksáčky, softshellky... to přijeli všichni z lesa?!
http://www.blesk.cz/galerie/celebrity-ceske-celebrity/582277?foto=15
A tady ta důra nemůže (o červenejch bambulích nemluvě) odložit ani mobil! Asi aby nepropásla telefonát z Prostřeno, životního to kšeftu!
http://www.blesk.cz/galerie/celebrity-ceske-celebrity/582277?foto=30
Příšerná přehlídka neupravenejch, ušmudlanejch buranů!
Tak dobře v pitevně zas neplatěj! Vidim to rovnou na kafilerku ![]()
To vypadá, že nejlíp byli oblečení ti zřízenci, kteří nesli rakev. ![]()
To tedy ano.
V posledních letech jsem byla na několika pohřebních obřadech. Nikdy bych si nedovolila přijít v džínách, sportovní bundě nebo s batohem a rudýma botkama jak vodník. Bože, já myslela, že tím, že vystoupím ze svého normálního oblečení a vezmu si slušné tmavé, vyjadřuji úctu k zemřelému a jeho rodině, ne?
V každým případě je pohřeb i společenská událost. Zvlášť, když se dá očekávat, že to bude novináři, potažmo veřejností sledovanej pohřeb.
Protože nekonvenční umělkyně!
Možno upratovala a zabudla, že to má na hlave? :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)