A ja zas ani neviem, kto je tá Scarlet.
Pravdepodobne to bude herečka, ale obávam sa, že som ju nikde nevidela hrať. A zas asi nebude nič moc, keď som ju nikdy nikde nezachytila.
Na tej fotke ma zaujali len tie šaty. ![]()
Hrůza a děs :-)
Jako mladé děvče hrála v Zaříkávači koní, pak jsem ji viděla v Králově přízni, Ostrově a Dívce s perlou. Pokaždý mi zážitek docela otrávila
Ne že by snad byla tak špatná herečka... ale zle mi lezou na nervy ty její pysky, nemůžu se na to koukat... Jak havajskej domovník
Podobnej problém mám s Angelinou Jolie, ale tam jsem v klidu, páč to není herečka - svěžím dílkům, ve kterejch působí, se lze bez problému vyhnout
Akorát včera zrovna dávali Výměnu, kam ji nevím proč obsadil (jinak šikovnej) Clint Eastwood. Škoda, mohlo to bejt mnohem lepší ![]()
Mně se Scarlet dost líbí. Baví mě se na ni dívat a chápu, že spousta chlapů z ní šílí. Je v ní něco živočišnýho, dráždivýho a přitom ne vulgárního. Když nechce. Má za sebou hromadu skvělejch filmů, ale si nejvíc si ji pamatuju ze Ztraceno v překladu a z Match-Point - hra osudu.
Jo, s tou Angelinou souhlasím. ![]()
Ani jeden zo spomenutých filmov som nevidela, aj keď o tých spomínaných Domenicou som už aspoň počula. ![]()
K tým sa možno niekedy časom dostanem, po škandinávskej a ázijskej kinematografii. ![]()
Match-Point hodně dobrý!
A Ostrov byl zajímavý film.
A kdybych byla chlap a nebo na ženský, jdu po ní! ![]()
Woodymu Allenovi se Scarlett hodně líbí, obsadil ji vedle Match Point taky do filmů Sólokapr a Vicki Cristina Barcelona.
![]()

Ještě připomínám příjemnou oddechovku Vějíř lady Windermerové - krásné kostýmy, výprava... ![]()
Jo, s tou Angelinou souhlasím. ![]()
Děsná, co?
Já jsem se ve svým názoru (jaká je to pipina) utvrdila, když jsem viděla, co si po té (hojně medializované) mastektomii nechala udělat/vycpat:

No ty vole!!!!
Se asi pomátla, ne?
Nepomátla - je to pesimistická realistka......proč čekat na pohřební službu, když se do "černého pytle" může navlíct rovnou
(akorát jí chybí zip).
Jo, Angelina je strašná herečka, ona nehraje, jen se tak tváří/ksichtí...
Jedinej film, kterej se mi s ní kdy líbil byl Gia, ale tam to pózování měla v popisu práce...![]()

To jsou panečku "trčáky"! ![]()
Lara Croft![]()
Já tyhle široké kalhoty mám moc ráda, ale je zapotřebí mít k nim obtažený nebo vypasovaný vršek. Sama jsem je hodně nosila, ovšem musím objektivně uznat, že mi k nim chybí asi tak 10 cm na výšku, takže teď je ze svého šatníku pomalu odklízím. Ostatně, jestli se začínají objevovat v módních řetězcích, tak je nejvyšší čas se jich zbavit
.
Já asi tak 20.
Proto raději žádný nevlastním, protože v širokých kalhotách vypadám jako hobit.
Ale jinak souhlasím. Dokážu si k ním přestavit třeba tohle:

Jenže to vyžaduje kvalitní žeržej a taky aby to někdo patřičně ušil. A vo tom to je. :/
...a nebo kvalitní vlnu.
Měla jsem takové ze sekáče Jil Sander. Luxusně šité, kvalitní vlna.
Mohla jsem se v nich válet, jak jsem chtěla, a pořád byly nažehlené.
Měkkoučké, lehké...
Prostě kvalita.
Nosila jsem je hrozně dlouho.
Pak už to nešlo, protože byly opravdu dost oprané.
Ale vydržely.!..
Scarletiny vlasy jsou super, slusi ji to a vyradila se z kategorie tuctovych bloncek s loknama.
Babi to už trochu přehání...

A zde krásná nevěsta s neméně krásnými návrháři

"A zde krásná nevěsta s neméně krásnými návrháři"
...a neméně krásnými silikony.![]()
Ten návrhář vlevo má moc hezký lodičky...
hej, ale s tou svetlou pleťou, keď je v čiernej, mal pridať trochu na mejkape.
Dobrý botky, co?
Ty mě zaujaly nejvíc. Patrně si je vypůjčil od Conchity Buřtový.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)