teena-s Proč právě inkontinencí? Jako Pretty Woman?![]()
Jo, je vývojově nenápaditá, ale silačka odlišující se od jiných...a to mám ráda. Taky jsem 1. flakon darovala, teď jsem zvědavá - přeci jen by mohl nastat nějaký posun![]()
Martula Díky![]()
teena-s Jestli ty dáváš dost střiků![]()
Dostala jsem do mailu aktualizovanou nabídku výprodeje z Odéru.
Mimo jiné:
- posledních pár flakonů Ormonde J. - cena 2 500,-Kč/120ml
- akce na značku D.S.Durga -za dva flakony cena 5 000,-Kč, platí od 14. 2. do 21. 2.
Kdyby chtěl někdo nabídku přeposlat na mail, dejte vědět do SZ.
Komunikace s paní Formanovou je skvělá, zítra mi to dovezou![]()
teena-s Počítám-li dobře, jde o 3 třiky, zvýšila bych na 8![]()
Sweet Potato A co pěkného ti přivezou? Předpokládám, že zejména Kerosene
a ještě něco dalšího?
prďola Od Kerosenu větší než malé množství odstřiků plus odstřik Osmathus.
Sweet Potato Paráda! ![]()
Pripojuji se ke spokojenym zakaznikum. Flakon Kerosene a dva odstriky, k tomu vzorecky gratis, dovoz az do domu![]()
Kerosene krasa, u vzorku jsem se netrefila, ale aspon vim, ze tyhle vune opravdu nechci![]()
![]()

Sweet Potato Nejsi žádný troškař! ![]()
![]()
Sweet Potato Pěkný!
Tak pak aspoň napiš, která Kerosenka vyhrává(I když ty je asi už všechny znáš, ne:))?
...ta fotografie se Ti povedla, krásné...
alibi Ty brďo!
Fotka moc zdařilá jako vždy![]()
Miru Korsičanka děkuju ![]()
Korsičanka Všechny zdaleka ne.
Potvrdila jsem si, že Wooden Heaven je opravdu nebe. A že miluju nejdivnější z divnovůní, Brosken Theories. A že hašlerky na sobě fakt nosit nemůžu (kdyby byl zájem, přenechám)
Moc mne i zaujala Santalum Slivers, i když jsem od ní moc nečekala.
Pokračování příště.
Sweet Potato A co Copper skies? Jsem nadsena![]()
Broken Theories muzu taky. A mrzelo me, ze nemeli Blackmail a R'oud Elements. Fields of Rubus bych nedokazala nosit, nastesti mam jen vzorek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.