Renusatko jindy mi poslali jen treba jeden vzorek, docela jsem byla prekvapena.
Ingredients
Kokoska Tak to je dobře, že alespoň přes ten net něco pošlou. Já si je pokaždé vybírám, tak to neposoudím, co by mi přišlo bez toho. Zrovna zítra mi přijde zásilka a i když je za 5000, tak si myslím, že nic navíc tam nebude.
Renusatko Mají stránky, z kterých se dá objednat? Zajímá mě portfolio jejich nabídky.
Dalia Ano, jmenují se stejně, takže to najdeš bez problému.
Renusatko Díky ![]()
jinx Co na to rict...Ja jsem tam byla v cervenci, personal jsem doslova hypnotizovala, aby si me vsimli. O vzorek jsem si rekla a dokonce bych si ten parfem hned koupila, sla jsem cilene, ale vylozene me tim pristupem odradili. Takze si ho objednam online i se vzorkama.
Luna Taky mi přijde, že od karantény se jejich přístup v kamenném obchodě změnil - z pohledu parfémového nadšence zhoršil. Byla jsem si tam teď opět pro šampon od Rahua a při té příležitosti jsem si taky řekla o dva vzorky, přičemž u jednoho z nich (Amouage) mi bylo řečeno, že není. Přitom před tím, když neměli origo nebo vyrobený, tak vzali tester a šli ho vyrobit.
wendulka Asi si musíš drze říct - jinak to nevidím
Mně ale vyhovuje, že nás nechají zkoušet a pak nabídnou vzorky těch, co chceme na kůži. Nebavilo mě, když u mě holky stály a nutily mě s nimi konverzovat - kvůli tomu tam nejsem. A když se chci na něco podrobnějšího optat, přivolám si je![]()
wendulka No pamatuju, jak jsme tam tehdy byly spolu jeste s Evanillou a Ellen? a to bylo neco uplne jineho, jeste na tom starem miste. No urcite se tam nechystam. Celkem me to mrzi, tesila jsem se na nakup s "oprasovanim ramen" a tunou vzorku a nic...Meli by na skoleni do Vava!!!
wendulka Kterou řadu od Rahua používáš?
Já akorát ten klasický šampon. Je nejlepší. Mám díky genům kvalitní vlasy, ale od doby, co ho používám, vypadají moje vlasy ještě líp, než přetím. I moje kadeřnice to zaregistrovala a vyzvídala
.
Myslíš jako doprošovat se, aby mi ho udělali z testeru? No to jsem právě předpokládala, že udělají jako vždy, když jsem se na vzorek zeptala a bylo mi řečeno, že není
.
Luna S Evanillou a kinomou myslím. Jo, to byly ještě jiný časy
.
wendulka Proč doprošovat? Normálně bych se na to optala...až kdyby to nešlo, řekla bych jim své - jako že:"Velká chyba!" (ad Pretty Women
)
Ellen Aha, tak já už to mám pomotaný, kdy s kým
.
Pamatuji si, to bylo fajn. Od te doby jsem tam nebyla a ani nevim, kde ted sidli. Stejne si radsi vzorky objednam a doma v klidu vyzkousim jednotlive; ona jedna cesta do Prahy taky neco stoji, takze pokud to nebude spojene s nejakym vyletem nebo srazem, tak uz tam jit netouzim.
Kokoska Tak ještě jeden vzorek krému navíc v zásilce byl, k těm pěti zvoleným.
wendulka Díky. Ten jsem měla a chvíli z něj byla i nadšená. Po čase jsem měla pocit, že se mi po něm mastí vlasy.
whiskas
Já akorát ten klasický šampon. Je nejlepší. Mám díky genům kvalitní vlasy, ale od doby, co ho používám, vypadají moje vlasy ještě líp, než přetím. I moje kadeřnice to zaregistrovala a vyzvídala
.
...ale myslím, že na kvalitě vlasů se Ti určitě podepsala i vyvážená strava a celková pohoda.
Jak je stres a blbý jídlo, tak jdou i vlasy - většinou - do háje
Tak já nepoužívám jenom ten. Střídám ještě s jedném od John Masters Organics se zinkem a poslední měsíc ještě s dalším od Whamisa.
Nene, šampon od Rahua jsem začala používat až asi první půlrok po úpravě stravy, kdy už jsem dávno byla i v té psychické pohodě
.
Jak říkám, já mám v tomhle ohledu naštěstí kvalitní genetickou výbavu, takže stres a blbý jídlo bylo u mě vždycky znát jen na postavě a mastnější pleti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)