Woody Děkuju, je to od tebe moc milé.
WP svěženky 1 (citrusy)
Můžu se zeptat, kde se nachází tenhle balíček? Měla jsem být celkem na začátku a nikde o něm není zmínka?
svěženkář Děkuji, já nějak nestíhám orientaci v těch WP![]()
Renusatko je u mňa a nestíham to úplne.
Renusatko Ignis jerry Sweet Potato mirajo Emi Woody Vosina nonemy
Milé dámy a Woody,
po krátké úvaze, kdy slniecko jako jedna zde znejrychleji testujících parfumaček tady píše, že "nestíhá". Mi došlo, že je tento putovní balíček moc velký. Navíc "hrozí", že některé z účastnic velkoryse přidají pár pěkných svěžích vzorečků... a budeme mít WP otesánká č. 2. ![]()
(Otesákek přezdívám původnímu Wanderpacketu.)
Proto navrhuji balíček rozdělit na 2. Předejdeme tám stresu pro zkoušející, víc vůní vyzkoušíme ještě během léta a ne až na podzim. A když bude někdo chtít přispět svým vzorkem a obohati následující účastníky putovního balíčku.
Pokud by to někomu nevyhovovalo, napište sem, díky! Nebo mně do SZ.
Návrh vypadá takto:
WP svěženky 1 (citrusy) by pokračoval dle původního pořadí.
WP svěženky 2 (colognes) by začínal o pár účastnic dál (navrhuji od mirajo ) a po konci původního seznamu pokračoval k Renusatko a zbývajícím účastnicím.
WP 1
Aaron Terrence Hughes: Blood Oranges
Angel Schlesser: Madera de Naranjo
Annick Goutal: Eau d'Hadrien, Eau du Sud, Bois d'Hadrien
Acqua di Parma: Yuzu
Boadicea the Victiorius: Energizer
Happy Chopard: Lemon Dulci
Heeley: Note de Yuzu
Le Labo: Bergamote 22
L'Occitane: Orange leaves
Luisa Zielenski&Rozen: Grapefruit & Patchuli
Miller Harris: Le Pamplemousse
Parfumerie Particulaire: Blue Mandarine
Phebo: Limao Siciliano
Ramon Monegal: Entre Naranjos
Shay&Blue: Blood Oranges
Strangers Parfumerie: Yuzu soda
The Body Shop: Pink Grapefruit
The Dua Brand: 18 Shades of Bigarade, 22 Shades of Bergamote, 22 Shades of Everest, 22 Shades of Judea's legendary fortune, Best citrus ever
The Zoo: Smile&Shine
Wienerblut: Hesperia
Pořadí:
2. Renusatko
3. Ignis
4. jerry
5. Sweet Potato
6. mirajo
7. Emi
8. Woody
9. Vosina
10. nonemy
WP2
Armaf: Club de nuit intense man (edp)
Arran Aromatics: Citrus Shores
Creed: Aventus
DSH Perfumes: Summer Cologne (edp)
Goldfield & Banks: Pacific rock moss
Chanel: Eau de Cologne
La Martina: Terra del Fuego
Lattafa: Al Dur Al Maknoon Silver
Maison Margiela: (untitled), (untitled) l'eau
Matiere Premiere: Cologne Cédrat (edp)
Mäurer & Wirtz Portugal (edc)
Simone Andreoli: Malibu Party in the Bay
Ralph Laurent: Purple Label
Xerjoff: Casamorati - Dolce Amalfi
Pořadí:
Pokud má kdokoli ze zúčastněných připomínky nebo něco proti tomu WP balíčky rozdělit, ať promluví nyní... ![]()
svěženkář Tomu říkám organizace. ![]()
Za mě OK, díky! Poslední týden v červenci budu v Rumunsku, takže pokud by to na mě zrovna nějak vyšlo, s někým se prohodím.
Přátelé podléhajìcì půvabům parfémovým....Woody si vystačì s prvnì lajnou, čìmžto tu druhou svou neùčastì trochu zrychlì.
Já jsem klidně pro. Stejně nejsem schopná víc než 4 vůně vyzkoušet každý den.
svěženkář Zachovam se jako rebel
a navrhnu...neslo by me pridruzit v druhem balicku k c. 9 a 10, rada predam v Praze osobne. Nebo je tam Prazaku vic, at nemusi balicek tolik cestovat? Sdruzeni Brnaku je taky samozrejme ve hre. Nebo to komplikuju?![]()
Ok, ale můžeš si kdykoli rozmyslet.
mirajo OK
jerry děkuji. ohledně dovolených je to na konkrétní domluvě a iniciativě vždy těch 2 parfémových lidí v pořadí za sebou. Vždy se dá domluvit se na prohození se v pořadí... a nebo si vzít vůně na testování na dovolenou ![]()
Hlavní je, aby si všichni testování vůní užili, nestresovali se kvůli balíčku. Věřím, že se všechny parfémové duše zde rozumně domluví a vzájemně si vyhoví. Ať vůně dělají radost, organizace je druhotná a jen má podpořit, aby to pro všechny probíhalo co nejpříjemněji. Domluva je svobodná a časový limit na testování u svěženek není. Jde jen o to, aby u jednoho balíček neležel dlouho a druhý na něj moc dloho nečekal. Jak už jsem ale psal, věřím, že si všichni vzájemně vyhovíme.
![]()
Založím vlákno pro WP svěženky 2 (colognes), ať se nepletou vzkazy ve vlákně. Děkuji předem, když o předání napíšete do vlákna, aby čekající-těšící se mohli sledovat, jak se to už blíží ![]()
svěženkář za mě super, moc děkuji a těším se ![]()
Za mě super, menší balíček mi vyhovuje víc.
Balíček dorazil dnes. Doufám, že do 30 zvládnu vyzkoušet, když se rozdělil a poslat dál. Už se těším.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)