viktorka_od splavu já měla i zamlada ta víčka převislá, takže mi je zvedl víc, než jsem kdy měla - s mým souhlasem.
Garfie mám jen horní
viktorka_od splavu já měla i zamlada ta víčka převislá, takže mi je zvedl víc, než jsem kdy měla - s mým souhlasem.
Garfie mám jen horní
Samantha tak já si taky nemyslím, že je nutné a možné vypadat "jak zamlada", ale asi většina chce vypadat "dobře". A k tomu ty zákroky mohu dopomoci, jen se to nesmí přehnat.
Moje oči už fakt dobře nevypadaly a toho zákroku ani trochu nelituji. Jen vím, že do dalších nepůjdu. Třeba takové nitě by se mi líbily, protože gravitace je neúprosná
, ale to je už opravdu jen estetická záležitost a nemá vliv na funkci, narozdíl, od těch spadených víček, která omezují vidění.
Tie horné viečka su fakt super , väčšinou to pomôže, pokiaľ dotyčná nevyžaduje zmenu väčšiu ako je treba.
Čo sa ryka nití, videla som viac , kamarátky mojej dcéry to maju snad každá druhá a kebg nepovedali, anj neviem, len zrazu vyzerajú tak lepšie. Maju okolo a po 40, len jedna teda hodne potom pribrala a dam to asi nebolo teda treba.
Jo a mne minule vnučka robila "účes" a tak mi vytiahla vlasy za uši, že som chvíľku vyzerala ako po plastike
. Tak aj to by bol spôsob ![]()
mamka byla na horních víčkách teď na jaře, dělala jí to její oční lékařka... v létě to nedělá, kvůli jizvám a slunci... rekonvalescence byla cca jak popisuje Makara , taky se jí udělala modřina, chladila mraženym hráškem... výsledek operace je hodně znát, úplně se jí "otevřely" oči, fakt se to povedlo... už má termín na dolní, někdy na podzim (v létě se to opravdu nedoporučuje, obecně zákroky v obličeji)
RoSa a co se dela na spodnich vickach?
baltik no to teprve uvidim ;) ... já si teda myslim, že to matka nepotřebuje, ale nedá si říct - asi když vidí, jak jí ty horní prospěly, tak jde v těch úpravách dál... a takhle to možná začíná ![]()
baltik no to teprve uvidim ;) ... já si teda myslim, že to matka nepotřebuje, ale nedá si říct - asi když vidí, jak jí ty horní prospěly, tak jde v těch úpravách dál... a takhle to možná začíná
to máš pravdu, prostě je to lákavé...
operací spodního víčka se eliminují pytle pod očima
Makara a ty ona právě nemá! myslí si, že jí to zvedne nahoru tváře, což je pitomost ![]()
Makara aha, tak ja nemam pytle, ale jamy,tak to nic :)
Jo a mne minule vnučka robila "účes" a tak mi vytiahla vlasy za uši, že som chvíľku vyzerala ako po plastike
. Tak aj to by bol spôsob
No to, ale představ si ten údiv okolí, až by vnučku začaly bolet ruce a pustila se ![]()
Marbuša píše zpevnění=modelace (bez zmenšení), ne zvětšení=silikony. Mám nastudováno. Toho "zpevnění" se dosáhne ufiknutím kusu kůže. To bych taky potřebovala jako sůl, ale jsem srab.
Makara oboji je esteticky. za zdravotni zakrok na poprsi se imho da povazovat akorat zmenseni
viktorka_od splavu netvrdím, že modelace je ze zdravotních důvodů. Jasně, je to čistě estetika, proto do toho taky nejdu. Mně by se teda hodilo i to zmenšení, ale jak už neběhám, tak mě to tak nelimituje. Holt musí spolusaunující strpět pohled na bradavky u pasu.
baltik V těch spodních hodně jedou Asiatky, v Korei se to dělá jak na běžícím pásu. Prostě to vyhladí a nemáš žádné vrásky. U mladších žen to myslím ani nepoznáš, ale u těch starších už je to asi větší rozdíl. Taky záleží ke komu jdeš, moje kamarádka Korejka mi vysvětlovala, že to musíš chtít jen nenápadně.
Catherinne prosim kde?
Antje kde co? Myslíš ten příspěvek o píchnutí naušnic před rokem? To bylo v ženských domovech na P5
Catherinne dekuji,promin, myslela jsem to
pichnuti nausnic. Nemas nahodou jeste blizsi info?
Catherinne dekuji![]()
viktorka_od splavu
Marbuša píše zpevnění=modelace (bez zmenšení), ne zvětšení=silikony. Mám nastudováno. Toho "zpevnění" se dosáhne ufiknutím kusu kůže. To bych taky potřebovala jako sůl, ale jsem srab.
aha, já to nikdy nestudovala podrobně, i když bych to taky potřebovala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.