Plastiky

03. ledna 2018 09:42
Offline Makara
3349 příspěvků moje polička 04. července 2024 09:34

viktorka_od splavu já měla i zamlada ta víčka převislá, takže mi je zvedl víc, než jsem kdy měla - s mým souhlasem.

Garfie mám jen horní

Offline Makara
3349 příspěvků moje polička 04. července 2024 09:46

Samantha tak já si taky nemyslím, že je nutné a možné vypadat "jak zamlada", ale asi většina chce vypadat "dobře". A k tomu ty zákroky mohu dopomoci, jen se to nesmí přehnat.

Moje oči už fakt dobře nevypadaly a toho zákroku ani trochu nelituji. Jen vím, že do dalších nepůjdu. Třeba takové nitě by se mi líbily, protože gravitace je neúprosná, ale to je už opravdu jen estetická záležitost a nemá vliv na funkci, narozdíl, od těch spadených víček, která omezují vidění.

Offline Janulik03
18979 příspěvků moje polička 04. července 2024 10:10

Tie horné viečka su fakt super , väčšinou to pomôže, pokiaľ dotyčná nevyžaduje zmenu väčšiu ako je treba.

Čo sa ryka nití, videla som viac , kamarátky mojej dcéry to maju snad každá druhá a kebg nepovedali, anj neviem, len zrazu vyzerajú tak lepšie. Maju okolo a po 40, len jedna teda hodne potom pribrala a dam to asi nebolo teda treba. 

Jo a mne minule vnučka robila "účes"  a tak mi vytiahla vlasy za uši, že som chvíľku vyzerala ako po plastike . Tak aj to by bol spôsob

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 04. července 2024 10:20

mamka byla na horních víčkách teď na jaře, dělala jí to její oční lékařka... v létě to nedělá, kvůli jizvám a slunci... rekonvalescence byla cca jak popisuje Makara , taky se jí udělala modřina, chladila mraženym hráškem... výsledek operace je hodně znát, úplně se jí "otevřely" oči, fakt se to povedlo... už má termín na dolní, někdy na podzim (v létě se to opravdu nedoporučuje, obecně zákroky v obličeji)

Offline baltik
4869 příspěvků moje polička 04. července 2024 11:10

RoSa a co se dela na spodnich vickach?

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 04. července 2024 11:12

baltik no to teprve uvidim ;) ... já si teda myslim, že to matka nepotřebuje, ale nedá si říct - asi když vidí, jak jí ty horní prospěly, tak jde v těch úpravách dál... a takhle to možná začíná

Offline Makara
3349 příspěvků moje polička 04. července 2024 12:16
Reakce na RoSa:

baltik no to teprve uvidim ;) ... já si teda myslim, že to matka nepotřebuje, ale nedá si říct - asi když vidí, jak jí ty horní prospěly, tak jde v těch úpravách dál... a takhle to možná začíná

​to máš pravdu, prostě je to lákavé...

baltik

operací spodního víčka se eliminují pytle pod očima

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 04. července 2024 13:05

Makara a ty ona právě nemá! myslí si, že jí to zvedne nahoru tváře, což je pitomost

Offline baltik
4869 příspěvků moje polička 04. července 2024 13:22

Makara aha, tak ja nemam pytle, ale jamy,tak to nic :)

Offline Samantha
2889 příspěvků moje polička 04. července 2024 13:58
Reakce na Janulik03:

Jo a mne minule vnučka robila "účes"  a tak mi vytiahla vlasy za uši, že som chvíľku vyzerala ako po plastike . Tak aj to by bol spôsob

​No to, ale představ si ten údiv okolí, až by vnučku začaly bolet ruce a pustila se

Offline Makara
3349 příspěvků moje polička 04. července 2024 14:13

viktorka_od splavu 

Marbuša píše zpevnění=modelace (bez zmenšení), ne zvětšení=silikony. Mám nastudováno. Toho "zpevnění" se dosáhne ufiknutím kusu kůže. To bych taky potřebovala jako sůl, ale jsem srab.

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 04. července 2024 14:17

Makara oboji je esteticky. za zdravotni zakrok na poprsi se imho da povazovat akorat zmenseni

Offline Makara
3349 příspěvků moje polička 04. července 2024 14:38

viktorka_od splavu netvrdím, že modelace je ze zdravotních důvodů. Jasně, je to čistě estetika, proto do toho taky nejdu. Mně by se teda hodilo i to zmenšení, ale jak už neběhám, tak mě to tak nelimituje. Holt musí spolusaunující strpět pohled na bradavky u pasu. 

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 04. července 2024 15:12

baltik V těch spodních hodně jedou Asiatky, v Korei se to dělá jak na běžícím pásu. Prostě to vyhladí a nemáš žádné vrásky. U mladších žen to myslím ani nepoznáš, ale u těch starších už je to asi větší rozdíl. Taky záleží ke komu jdeš, moje kamarádka Korejka mi vysvětlovala, že to musíš chtít jen nenápadně.

Offline Antje
příspěvků moje polička 04. července 2024 16:27

Catherinne prosim kde?

Offline Catherinne
10528 příspěvků moje polička 04. července 2024 16:30

Antje kde co? Myslíš ten příspěvek o píchnutí naušnic před rokem? To bylo v ženských domovech na P5

Offline Antje
příspěvků moje polička 04. července 2024 16:32

Catherinne dekuji,promin, myslela jsem to

pichnuti nausnic. Nemas nahodou jeste blizsi info?

Offline Antje
příspěvků moje polička 04. července 2024 16:41

Catherinne dekuji

Offline Marbuša
1270 příspěvků moje polička 13. července 2024 10:03
Reakce na Makara:

viktorka_od splavu 

Marbuša píše zpevnění=modelace (bez zmenšení), ne zvětšení=silikony. Mám nastudováno. Toho "zpevnění" se dosáhne ufiknutím kusu kůže. To bych taky potřebovala jako sůl, ale jsem srab.

​aha, já to nikdy nestudovala podrobně,  i když bych to taky potřebovala.