Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline whiskas
20546 příspěvků moje polička 01. února 2024 17:29

slniecko Nebudu s tím otravovat, prostě budu experimentovat.

Offline 33lejaby
570 příspěvků moje polička 01. února 2024 19:57

Kokoska 

https://www.100percentpure.cz/pletove-kremy-a-oleje/pletovy-nocni-krem-multivitamin-a-antioxidanty/

Pokud hledáš vitamínový krém,  tak tenhle zde byl doporučován

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 01. února 2024 20:12

33lejaby dekuju, ulozim si. Zatim jsem objednala ten Iuvenio moon, tak uvidim.

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 01. února 2024 22:35

Kokoska 

Ehm, Moon od Iuvenio jsem měla vzorek a vůbec se nevstřebal do pleti. Zkusila jsem dvakrát a uprostřed noci jsem v obou případech ten pocit těžkého mastného filmu na obličeji už nesnesla a musela smýt.

Ale na zralou pleť snad bude fajn, jak tvrdí v popisu, no mají mastné problematické velký špatný.

Pak jsem ještě zkoušela Cell Revitalise Night Moisturizer od Aurelia London, který se ze vzorku jevil lépe, no cca po třech týdnech používání balení přes noc se teprve ukázalo, že moje pleť a bambucké máslo se prostě nekamarádí.

Tak mám trochu dražší krém na ruce no. Ale jako ruce mám krásný po něm.

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 02. února 2024 10:24

prďola prosím, prosím, až budeš mať čas, nekukla by si sa len tak zbežne na túto značku?

https://facederma.sk/kategoria/plet/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAwvKtBhDrARIsAJj-kThrdNjs7FH3ySCvsIGgjBcDbnfp_l1i4p4R-amcXp09B0v7joYTx10aAotyEALw_wcB

(a ak máš podozrenie, že ma lákajú obaly.....tak, ehm, pravdu máš....)

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 02. února 2024 10:47

wendulka tak uvidim, jak to bude fungovat.

Offline baltik
4869 příspěvků moje polička 07. února 2024 07:15

slniecko uz jsi nasla nejaky ten krem pro dceru? ja jsem ted narazila na tento a je tak zajimavy (uprostred krem a kolem gel), ze by ji mohl bavit

https://ksisters.cz/product/medi-peel-hyal-kombucha-tea-tox-cream?sku=2104411&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAzoeuBhDqARIsAMdH14FbkF-CtrHy_uaihBs4b2NVjekU87eyNMQVqwNKREmSNrhhKkz6HH0aAtIdEALw_wcB

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 07. února 2024 16:18

wendulka Moon dorazil. Na mé staré suché kůži zasyčel a vsáknul se téměř beze stop :)

Offline milacka
5817 příspěvků moje polička 07. února 2024 16:53

Kokoska aj mne ho včera kuriér odovzdal, večer prvá skúška a hneď mi ho pleť vcucla, neostala žiadna mastnota.

Offline prďola
4275 příspěvků moje polička 07. února 2024 16:55

slniecko Obaly velmi spektakulární, o tom žádná Jen jsem u žádného produktu neobjevila INCI, tak opravdu neumím posoudit

Ale poznámku (přiznávám, že hodně předsudečnou ) si neodpustím:

FACEDERMA® Pleťový krém s perlami a kmeňovými bunkami z alpskej ruže - "... Rastlinné kmeňové bunky pomáhajú zvýšiť vitalitu a posilniť regeneráciu kožných buniek, vďaka čomu sa zlepšuje bariérová funkcia kože a schopnosť zvládnuť klimatické zmeny."

U manipulativnosti textu podobného ražení můj vnitřní hlas vyloženě řve jak vzteklý tygr Cák já jsem nějaká rostlina, aby na mě měly vliv kmenové buňky z aplské růže?!?!? Výzkum lidských kmenových buněk a jejich schopnost regenerace a oprav sleduji poměrně dlouho a opravdu (laicky) obdivuju a často zůstávám nad tím zázrakem v němém úžasu. Ale kurňa, proč zrovna alpská růže?

Offline prďola
4275 příspěvků moje polička 07. února 2024 17:05

Kokoska milacka Zkuste dát Moon Iuvenio šanci a pokud máte dojem, že se vsáknul příliš rychle a chybí vám ten pocit lipofilní péče, tak >> tady <<  najdete docela fajn argumenty pro

Peptid Clodessine má Moon ve složení a doložené výsledky účinku jsou fajné

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 07. února 2024 17:11

Kokoska 

Tak to moc ráda čtu. Asi fakt bude jen pro zralou pleť.

Já začala v neděli používat na den Multi Nutrient & Diodic Renewing krém od Alies v kombinaci s ostatními osvědčenými produkty, co mám z korejské kosmetiky a ten na mojí pleti zareagoval přesně jako na tvojí Moon.

Na noc dávám současně s ním jako poslední ten Promise Keeper Nightly Blemish Treatment. U toho teda ráno film, který ale není mastný ráno smývám. Asi že je to vlastně maska. Pleť jako ráno dobrá. Tak jsem zvědavá, zda se dočkám ještě nějakého dalšího vytunění za ty peníze.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 07. února 2024 17:43

prďola no jak jsem psala "temer", tak chvilku se jakoby na pleti drzel, ale ne nejak neprijemne. Pocitove vubec, jen na sahnuti bylo citit, ze tam neco je, plet byla docela hebka (proti obvykle suchosti pokud nepouziju krem), ale vubec ne mastna nebo ulepena. Asi za 15 minut uz na dotek nebylo citit nic, ale sucho se taky nekona. Myslim, ze na noc to bude fajn. Zkusim i ten Pure District Perpetuum zazrak, jestli to dohromady trochu vylepsi vrasky kolem rtu, budu spokojena. 

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 07. února 2024 18:06

wendulka ja jsem lina toho na sebe moc patlat, kroky 1 az 7, to nejsem schopna provozovat. Zvykla jsem si docela na tonikum Whamisa po rannim umyti, to zmizi takove to napeti v pleti. Pres to podle nalady nejaky lehci krem, jeste tu ted mam nejaky obycejny L'Oreal Age Perfect z drogerky a taky nebyl spatny, ma SPF 20, aspon neco. Moc spokojena jsem byla s tim A. Bader The Cream.

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 07. února 2024 19:11

Kokoska 

No to jsem taky tvrdila, ale je to o zvyku. I když samozřejmě jsem si zvykla hlavně díky tomu, že vidím od loňského léta znatelné výsledky, jinak bych se taky neobtěžovala se s tím tak crcat.

Nicméně 7 kroků je za mě zbytečných i u tak mastné problematické pleti, jako mám já. Ráno dávám čistič jen, když mám víc času, jinak jen splachuju vodou a setřu jemně exfoliačním tamponkem, toner, sérum, denní/noční krém a krém s SPF nebo případně místo něj BB krém s SPF (ten poslední krok pak večer odpadá).

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 07. února 2024 22:32

a já jsem se dneska cestou ze srazu viděla ve skle nočního autobusu a uvědomila si, že jsem už dlouho nebyla na botoxu čela - crcat krémama se s tim nebudu

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 08. února 2024 18:12

Hmmmm....to vyzerá veľmi zaujímavo!!!

...no mám čas do prezidentských volieb, to sa sem otočí.

Ja som dúfala, že buď nájdem niečo s tým "instant" efektom, alebo aspoň v nejakej takejto estetike:

https://ksisters.cz/product/skin79-angry-cat-bb-cream-spf-50?sku=2099172

to je totiž BB krém, ktorý si v obchode SAMA vypýtala podľa obalu a občas ho dokonca SPONTÁNNE používa .

Ale ešte aj tá značka má "seriózne" balenia na normálne krémy, asi už kórejci s tými roztomilými prestali.

Ešte som rozmýšľala nad týmto, lebo je v balení jej obľúbenej farby (ešte aj steny si tak vymaľovala):

https://ksisters.cz/product/kaine-green-calm-aqua-cream?sku=2103692

A viac na vyskúšanie ich kúpiť nesmiem, to je neekologické a neekonomické plytvanie ...

A s oblečením to vyzerá veľmi podobne. Ale keď jej niečo vnútim (nové nepremokavé topánky, bra-top na leto a podobne, tak potom je už nadšená, ako je to príjemné....)

No akože....musím si pripomínať, že dobre študuje a nevystrája, a že toto je podružné, inak by ma kleplo...

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 08. února 2024 18:14

prďola akože ty mi tu chceš naznačiť, že ja nie som krehká alpská ružička ???

No jo, no....máš úplnú pravdu a ja som rada, že moje nadšenie "jeeej, to je peeekneee" sa odrazilo spontánnou otázkou niekomu rozumnému a nie spontánnym naplnením košíka  .

Ďakujem!!!

Offline Makara
3349 příspěvků moje polička 10. února 2024 07:57

slniecko mám dva podobně modely v mužském provedení. Troje boty jsou dostatečným vybavením na celý rok. Dokud nejsou děravé, není třeba nových. Ze vypadají jetě, není důvod pro plýtvání zdroji. Odrbané kapsy na dzinach nemajíi vliv na jejich základní funkci...Už mi vyhrožují, ze nebudou jezdit domu, když to bude pokaždé hrozit nákupem