Od Kiehl´s jsem našla toto: http://cz.strawberrynet.com/skincare/kiehl-s/clearly-corrective-dark-spot-solution/138307/?trackid=7031500001
Snad to nemá (při tý ceně) podobný složení jak ten z DMka... ![]()
Od Kiehl´s jsem našla toto: http://cz.strawberrynet.com/skincare/kiehl-s/clearly-corrective-dark-spot-solution/138307/?trackid=7031500001
Snad to nemá (při tý ceně) podobný složení jak ten z DMka... ![]()
ano,vidis.
A som si spomenula aj Lancaster ma take to serum na zosvetlenie .
Inac za Kiehl`s musim za seba chvalit.(ako cena je fakt uuuf).Ten ocny ked bol dlhsie trebars na svetle tak zhnedol-ale to len z tuby .
C-ecko ako take samo osebe oxiduje .
ale z AT priamo stranok by si ho mala lacnejsi....
...mate nekdo zkusenost s kosm. Znackou Diet Essthetic.?
...a s Frais Monde.?
od Frais Monde mi přišel pidivzorek protivráskového, mama byla spokojená.
...no, ja prave taky.
jeden byl v ruzovym pytlicku - neco na zralou plet a parada,
Druhej byl v zelenym - na smiseenou a take dost dobre.
Jenze kdyz jsem jukla na ceny, tak mi zhorklo...![]()
jo, růžový to tuším bylo. a pak ještě jsem zkoušela nějaký tělový mlíko, vonělo strašně příjemně.
pro Vanilku: http://www.kosmetika-zdravi.cz/kosmetika/clarins-hydraquench-lotion-normal-combination-skin a k tomu krém http://www.kosmetika-zdravi.cz/kosmetika/clarins-hydraquench-cream-gel . Já to sehnala v setu ještě s maskou a za příjemnou cenu.
Děkuju! Jenže to už jsou na mě právě docela pálky
, tolik jsem v životě za krém ještě nedala
.
Nedávno jsem v rámci experimentů objednala sadu vzorků a minibalení od Clinique (pár dekorativních kousků jsem od nich měla a spokojenost, takže proto volba této značky, jinak člověk neví v tom množství značek, co by měl zkoušet), byl tam třeba hydratační krém Moisture Surge Intense, což by měla být hydratační bomba, ale mě to teda nijak neuchvátilo. Myslela jsem, že když to bude hodně dobré, tak za něj poprvé v životě 700,- dám. Ale nic, zázrak se nekonal. Ještě mám na cestě vzorky nějakých přírodních krémů (Nobilis Tilia, Lavera), tak budu dále zkoušet. Já mám jinak ráda dlouhé roky Saloos, ale teď mi připadá, že jsem nějak extra vysušená. Prolejzám tohle vlákno a jerry mi opět připomněla, jak dobrý byl ten norkový krém, tak možná zkusím zase ten. Ale děkuju ti!!! Třeba na Clarins taky dojde.
Jak píšu, sehnala jsem to v sadě, cena byla cca 900,-. Ale jsem spokojená. Od Clinique hodně chválí tu jejich Dramatically Different Moisturizing Lotion, ale osobní zkušenost nemám, ale Clinique mě zatím nikdy nezklamalo.
...já se budu opakovat,
ale na den buď Nivea Sérum Anti Age Cellular
(někdy ho dávám i na noc),
nebo Magic Blur L´Oreal
...na noc - dostala jsem jako dárek - napřed dám sérum a na to ten krémík a bezva.!
Bioderma

JJ, na Magic Blur nedám dopustit, ten používám na den. Clarins teď v zimě na noc nebo, když vím, že se nebudu líčit a jsem jen doma i na den. Vystřídal dýňový olej, který jsem používala hodně dlouho, ale jak se topí, potřebovala jsem nějakou hydratační bombu.
Tu Biodermu jsem měla také, sérum a denní, ale za ty peníze mě zas až tak nenadchla, abych do ní šla znovu. Ale špatná není.
No jasně, to bych také brala. Hezký dárek![]()
Budu OT, kochala jsem se dneska opět fotkama v tvém profilu, moc se mi líbí. Mám slabost pro šedou. A k tomu starorůžová...![]()
Já se stále držím osvědčeného:

Jenže mně se to mluví, já měla i v pubertě pleť jak broskvičku. Každopádně, v prváku na vejšce jsem si vyzkoušela, jak skutečně velký vliv má na kvalitu pleti strava. Ten rok jsem za pomoci všemožných krémů (marně!) bojovala proti náhlýmu výsevu akné a přitom stačilo přestat stravovat se jako hova...no, jako student, no. Po úpravě jídelníčku, potom, co mi to konečně došlo, bylo za chvíli po všem.
Klasika! Ten máme doma pořád, i když na mě je teda hodně mastný. Spíš ho používám na děti do mrazu, na střídačku s výborným měsíčkovým balzámem od Weledy, ten je do zimy vůbec nejlepší. Moje teta používá lecjakou drahou značkovou kosmetiku, ale tuhle Niveu si dává celý život každé ráno pod make-up a pleť má pěknou.
Mimochodem, já mám s krémy taky ze včerejška zážitek. Jak jsem se zmínila výše, sháním dobrý hydratační krém a včera mi dorazily vzorečky krémů, od kterých jsem si po důkladném nastudování všeho možného hodně slibovala. Takže: po večerním odlíčení jsem na půlku obličeje nanesla Lavera intenzivní hydratační krém Bio divoká růže + bio makadamiový ořech a na druhou půlku hydratační vanilkový krém Nobela od Nobilis Tilia. Z Lavery se mi zvedl žaludek, já obecně mám s tou růží problém, i v parfémech
, snesu jí jen v lehoučké míře. Ale tohle čpělo tou růží dost intenzivně, i když na pleti to zase bylo dobrý. No a po Nobilisu mi do dvou minut naskákaly červené svědivé fleky, což mě teda u přírodního krému hodně překvapilo. Tak jsem to hned smyla a promazala bambuckým máslem a dobrý. Takže zase nic, dneska zajdu do Tety pro norkový
. Aspoň ušetřím.
Biodermu Matriciane som mala aj ja na noc a bola som spokojná. Vyskúšala som už skoro všetky značky, spokojná som bola aj s Clarins, len tá cena... ale najčastejšie sa vraciam ku hydratačnému krému od Elizabeth Arden už viac ako 20 rokov. Teraz mám:
predtým
.
... mám suchú pleť.
To vůbec není nic zvláštního, já tu echt přírodní kosmetiku taky moc nemůžu. Na různé bylinky můžeš mít alergii jako prase a na chemii vůbec. Norkový hydratační mám také, ale moc mi na obličej nevyhovuje a docela mi vadí ta vůně. Používám ho někdy na dekolt. Ale výživná maska je dobrá, tu používám už dlouho.
Když už tě mám na vlákně, omlouvám se za O.T. Jak jsme onehdy debatovaly o těch šampónech, tak hydratační by neměl přijít na plihnoucí vlasy, nějak je zatěžuje. Takže na mastící by to mělo být asi dobré. Došlo mi to až později, takže se omlouvám za dezorientaci.
To si ani neuvědomuju, že bys mě nějak dezorientovala
, takže se nic neděje.
Mě vlasy naštěstí moc neplihnou, drží tvar celkem dobře, takže právě o tom hydratačním šamponu uvažuju.
Koupila jsem si ten Elizabeth Arden osmihodinovej, protože zima hned tak neskončí... a je super! Sice vypadá a smrdí jak mazadlo na zanedbaný paty
ale výsledek - skvost! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.