slniecko ano, on trochu zabarvuje. Používám také jedině na noc, pleť je ráno po něm krásná.
Pleťové a tělové oleje
Ten od Soaphorie jsem taky zkoušela a je dobrý, i když Nobilis asi hodnotím o něco lépe.
@vanilka Tohle je ten intenzivní, s vyššími účinky přichází i to aroma.
Mám od Saloosu ten nový malinový, zvláštně voní, zatím použit jen dvakrát, ale moc příjemný.
před aplikací oleje (moringový od Renovality) si pleť postříkám koloidním stříbrem ; konzultovala jsem to v Havlíkově apotéce a prodavačky byly z toho nápadu nadšené
Ronna ten malinový olej má snad i nějakou přirozenou UV-ochranu, že?
RoSa Dovolím si odpovědět dřív než Ronna - ano, má ji.
RoSa kdekade to píšu, ale teda u nás to nefungovalo.
RoSa To ani nevím.
Dnes jsem narazila na višňový, to jsou věci...
Ale kolik těch malinových semínek musí být na jednu lahvičku.
Ronna ..........dávám i do podpaží, abych měla aspoň nějaký detox podpaží......
Možná to je blbá otázka,ale jak olej napomáhá,takovým způsobem?
Já pleťové oleje používám už určitě 6 let denně- Nic jiného než olej a květinou vodu na sebe nedám.Pak tedy dekorativku. Začala jsem Saloos argan. Pak jsem dostatla poukaz na kosmetiku s olejovou péčí MAAT a od té doby žádný jiný olej na sebe nedám. Vezla jsem i sadu těchto olejů jako dárek do Švýcarska kosmetičce a ta z nich byla taky nadšená.
Just me Takže dáváš olej i na den pod makeup, pokud tedy ten používáš? Já oleje aplikuji jen na noc, ale možná bych vyzkoušela i místo denního krému.
Dalia Dali,já používám jen oleje,tak i pod make up. Nikdy mi to nedělalo paseku,připadá mi,že se to dobře propojí.
rozarka Tak já to zkusím. ![]()
Ano. Používám i pod make-up. Já pleť fakt hodně navlhčím hydrolátem a pak olej vmasíruji. Chvíli počkám a pokračuji. Nikdy jsem neměla lepší pleť.
Just me Děkuji za odpověď. ![]()
Dalia Já jsem na oleje přešla,když jsem si uvědomila,že po návštěvě kosmetiky mám druhý den lepší plet'. To je celkem logické,ale napadlo mě,že ona vůbec krémy nepoužívá. Tak jsem zkusila,jestli i bez masáže a té kosmetické proceduře to bude fungovat a jo!.
Zrovna jsem odklikla objednávku v Saloos e-shopu - pleťové oleje malinový a ylangový a přihodila jsem k nim masážní tělový olej kokos s vanilkou. Tak jsem na ně zvědavá. ![]()
Používáte ty oleje i na oční okolí?
Fleur já ano, na noc. Obzvlášť šípkový a opunciový mají na moje oční okolí výborný efekt, krásně vyživují.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)