Tojo, ale když je to "skoro Coco", nemůže to být "víc Noir". Logika je neúprosná. Nicméně pravdou je, že není důvod to nevyzkoušet. Já to ale ráda oželím. Coco miluju, ale z Noir se mi udělalo špatně a musela jsem to smýt. ![]()
Nové vůně - první zmínky
Právě proto, že ani mně v koncentraci EdP úplně nesedla a v souvislosti s tou první recenzí na fragrantice mě láká vyzkoušet, jestli se reparát povedl,. Protože čistý parfém 1932 je rozhodně lepší, sice ne o tolik kosatcovější, jak jsem doufala, ale lepší.
Děvče, na to ani nemysli. Je to pro náš trh příliš zajímavý ![]()
Celá kolekce Le Gemme by měla dorazit do Evropy v roce 2015.
Mně už teď čas letí tak rychle, že rok 2015 mi nepřipadá nijak vzdálený ![]()
Myslela jsem, že by mohl Hermes vrhnout na trh nějakou novou Un Jardin.. Ale nic.
Že by nějaký oud od Bvlgari ![]()
Safraporte, to by se mi mohlo líbit... cena už ovšem méně ![]()
Nová vůně od L'Occitane - Arlesienne s pěkným složením (mj. růže, šafrán, fialka, santal a tonka).
Žeby konečně něco hutnějšího, po všech těch generických řiďulích z poslední doby? Ovšem podle barvy tomu moc nevěřím...
Podzimní kolínská? ![]()

(source:fragrantica)
My Burberry
Název okopírovaný od Lanvina, flakón kromě velmi originálního víčka je stopadesátou variací jednoduché Prady s mašličkou ala Chloe, vůně dost "povědomá", ale v miniaturním provedení je to skvělé
a své zákaznice si rozhodně najde. Ne, nevydoluju, co mi to připomíná ![]()
foto: http://uk.burberry.com/my-burberry/

Nová vůně od L'Occitane - Arlesienne s pěkným složením (mj. růže, šafrán, fialka, santal a tonka).
Žeby konečně něco hutnějšího, po všech těch generických řiďulích z poslední doby? Ovšem podle barvy tomu moc nevěřím...
No to složení vypadá opravdu zajímavě... Ale nesouhlasím tak úplně s těma řiďulema :) Taková Vanille & Narcisse mi nepřijde úplně špatná... Pravda... na Tvou oblíbenou slaměnku to nemá.
Máš pravdu Vanille Narcisse je výjimka :)

...znáte.?
A tohle.?
(olej)

... lískooříšková kolínská? :-/
strašne som na ne zvedavá, tá oriešková má byť myslím s tonkou, takže niečo ako ultraodľahčená gurmánka a slivky môžu byť na jeseň super...
tak dnes mi prodavačka v Sephoře potvrdila, že Soufflé bude. Neřekne mi kdy, protože to je tajné ( no nevím proč), ale prý se na ni všichni těší.
Pak se mě ptala jaká je a jestli je podobná SPI. ![]()
My Burberry
Název okopírovaný od Lanvina, flakón kromě velmi originálního víčka je stopadesátou variací jednoduché Prady s mašličkou ala Chloe, vůně dost "povědomá", ale v miniaturním provedení je to skvělé
a své zákaznice si rozhodně najde. Ne, nevydoluju, co mi to připomíná ![]()
foto: http://uk.burberry.com/my-burberry/

Podobné víčko, se mi zdá, má Good Life od Davidoff. Dostala jsem dnes vzorek od Dubariho a jak píšeš, žádná velká oroginalita - ale mně se to docela líbí. Sladká květinovka, ale ne moc sladká a ne moc květinová, trocha ovoce, pačuli a cítím i pižmo...
Uvažuju nad nějakou kancelářskou elegancí, kterou bych nemusela šetřit, a aby to nebylo řídké a úplně bez výrazu... Včera jsem zkoušela Karl Lagerfeld for Her a to je další adept, akorát je víc pižmová.
Ty už máš miniaturku??
no, už mám :D
V rámci výměny s Dubarim. Říkal, že mám úplně tu první ;)
A vůni jsem dnes vyzkoušela v Sephoře, není to nic originálního, ale nositelná je. Flakón se mi líbí.
Jo táák... To já jsem řekla, že si na ni počkám :-) a že nemusí spěchat, hlavně aby byla. Myslím ta mini.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)