Láďa Hruška

29. srpna 2014 19:52
Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 31. srpna 2014 17:32
Reakce na dusty:

Ano, upatláš nádivku (játra, chleba, mléko, vejce,...), zabalíš do kůžiček a upečeš. Pozor! Nezapomenout na muškátový květ! Bez toho by to nechutnalo tak, jak má.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 31. srpna 2014 17:36
Reakce na dusty:

Dala jsem ti tam recept na kůžičky bez mletého masa, udělejte si s adonisem hezký večer, dobrou chuť

jo, za mého mládí to byl chleba ( topinka) pokapaná  Maggim. Fůůůůůůj.

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 31. srpna 2014 17:39
Reakce na náťa66:

Nadívané kůže byly u mě také poslední. Před tím jsem ještě viděla smažený sýr z hrnku dělaný v mikrovlnce. Pracovní postup si pamatuji do dneška, tak hluboký dojem na mě udělal.

Hrnek se vysype strouhankou, pak následuje vrstva strouhaného eidamu, rozšlehané vejce, další vrstva eidamu, opět trochu strouhanky a udělá se v mikrovlné troubě. Z hrnku vypadne hotový "smažák". Kdyby náhodou chtěl někdo rychlou večeři .

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 31. srpna 2014 17:41
Reakce na dusty:

Zapomněla jsi ještě pokapat "wolčestrem." (Nejlépe celej talíř kolem dokola - pro ten správný umělecký dojem.)

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 31. srpna 2014 17:53
Reakce na cinkja:

delikatesa... to snad není možné, že by toto někdo jedl.

jak jsem teď koukala na jeho stránky, tak tam trůní  Sachr z cukety. Sachr proto, že má na polevě napsáno  SACHER.

Já bych ho za toto snad žalovala.

A pak je tam ta polévka na dovolenou.. když vám zbyde od snídaně trojhránek taveného sýra... pokračování pro otrlé

Offline MirkaU
271 příspěvků moje polička 31. srpna 2014 18:54
Reakce na dusty:

Ako som mohla zabudnúť na wolčestra! A na strúhaný syr Formaggio!

Já teda zaregistrovala jen italský sýr formaggio, ale wolčestr je taky dobrý 

Offline unseen
542 příspěvků moje polička 31. srpna 2014 19:07

Já jsem měla tu čest ochutnat ty jeho "koláčky" z taveného sýra a bylo to 

Nechápu, co na něm tolik lidí vidí...

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 31. srpna 2014 19:44

Jelikož znám fakt jen ty kůžičky, nevydržela jsem to a koukla na jeho ostatní recepty...

PROČ?!? Proč bych u svatýho buddhy měla do rajský omáčky místo passaty lejt rajčatovej džus? Proč bych místo smetany měla šlehat vařený mlíko s máslem? Těsto na pizzu vzniklý smícháním mouky s pomazánkovým máslem tedy překonává i ty rohlíky. A co je ksakru "rajčatová hořčice"?

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 31. srpna 2014 22:03

Já potřebuju výrazně zhubnout, asi se na jeho stránky mrknu. To by v tom byl čert, abych se neobracela naruby už při pohledu na talíř.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 31. srpna 2014 23:22
Reakce na barbucha:

Už při vaření. Jen si představ, jak leješ do kakaa pivo... (Pivní čokoládový dort pečený rovnou v hrnci, kde to všechno smícháš. Ozdobeno nakrájeným banánem, kterej bude po půlhodině v lednici vypadat jako chrchel.)

Offline foxy
88 příspěvků moje polička 01. zaří 2014 05:34

Haha, ja jsem vedela, ze se Ladik do tezsiho kalibru presne hodi. Neni to tak dlouho, co o tech jeho vyblitcich byla celkem vtipna reportaz v reflexu. Ukuchtili to a pak to hodnotili, spoustu toho, ale nebyli vubec schopni pozrit, pritomnost pri vyrobe jim bohate stacila. 

O vlastnim poradu jsem taky neco zaslechla, snad je to hoax!

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 03. zaří 2014 12:22

Teda já jenom zírám, jak jsem zase mimo. Přiznám se, že Láďa Hruška byl jedním z důvodů, proč jsem přestala sledovat zprávy na Tv Nova. Jestli si dobře vzpomínám, původně to začínalo jako série kontrol zeleniny a ovoce v supermarketech, pak kempů a ubytovacích zařízení, pak nějaká horská střediska během zimy, kdy si říkal inspektor a nakonec to skončilo a vděčného/věčného vaření.

Leze mi na nervy už jenom tím, jak si furt šlape na jazyk. A teď jenom zírám, kam až se to rozrostlo. On vydal svou vlastní kuchařku? A to jako má už i svou vlastní show nebo je pořád jen v těch zprávách? Nelíbí se mi to už jenom podle jenom podle názvů a fotek, ani nechci vidět přípravu: sekaná bábovka, kuřecí bábobvka - chápu dobře, že normální bábovka je tedy pasé? Rajčatový džem, smažená tlačenka. To, prosím fakt někdo jí?

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 03. zaří 2014 12:47
Reakce na wendulka:

Přece by ses nepekla s normální bábovkou, ne?

Hruška už těsto nemíchá, rovnou to nasype do formy a nechá jednotlivý přísady slepit v troubě (neúspěšně, ale hlavní je ta snaha). Úspora asi tak pět minut.

S masovou bábovkou neobjevil žádnou Ameriku. Tyhle chuťovky najdeš na Mimibazaru celkem běžně. Už jsem tuším viděla i tlačenkovou bábovku. To budou asi varianty pro ty "pořádný chlapáky", co mouku nežerou...i když osobně neznám jedinýho muže, co by odmítnul domácí koláč...

Offline Afrika
123 příspěvků moje polička 03. zaří 2014 12:50

Tak sa mi zdá, že mi niečo uniklo.  Laďa asi prekoná v obľúbenosti aj toho  kuchára čo varil na TV Barrandov  a mal veľmi svojrázny slovník - brusčeta, oliváč, žampasky, bouchnem tam, vytuníme...A kedy beží Laďa na TV Nova? Aby som to neprepásla. A kde sa dá kúpiť kuracia koža?  Tu som to nevidela, zase sme pozadu.

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 03. zaří 2014 14:09
Reakce na Hoolinkah:

Tak to mi došlo, že normální bábovka je out, klasická kuřecí roláda tím pádem asi taky, ale tlačenková bábovka, mně je špatně jenom z té představy.

Jo ahá, ono se těsto už nemíchá. Sakra, já mám teda ale velký mezery.

Ale konečně jsem už pochopila, odkud se asi vzal odpor mojí mámy vůči jídlu, ona chudák ty zprávy sleduje každý den, takže to má i s Hruškou. Chudák.

Offline unseen
542 příspěvků moje polička 03. zaří 2014 17:31
Reakce na Afrika:

Bývá to součást večerních TN na nově, ale má mít svůj vlastní pořad!! 

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 03. zaří 2014 18:46

Ha, smažená tlačenka, minule mi soused líčil, jak to jeho máti dělala k obědu a nic lepšího prý nejedl!! Já se nestačila divit, kde to vzala. Už vím, odkud vítr vane