Ano, upatláš nádivku (játra, chleba, mléko, vejce,...), zabalíš do kůžiček a upečeš. Pozor! Nezapomenout na muškátový květ! Bez toho by to nechutnalo tak, jak má. ![]()
Láďa Hruška
Dala jsem ti tam recept na kůžičky bez mletého masa, udělejte si s adonisem hezký večer, dobrou chuť![]()
jo, za mého mládí to byl chleba ( topinka) pokapaná Maggim. Fůůůůůůj.
Nadívané kůže byly u mě také poslední. Před tím jsem ještě viděla smažený sýr z hrnku dělaný v mikrovlnce. Pracovní postup si pamatuji do dneška, tak hluboký dojem na mě udělal.
Hrnek se vysype strouhankou, pak následuje vrstva strouhaného eidamu, rozšlehané vejce, další vrstva eidamu, opět trochu strouhanky a udělá se v mikrovlné troubě. Z hrnku vypadne hotový "smažák". Kdyby náhodou chtěl někdo rychlou večeři
.
Zapomněla jsi ještě pokapat "wolčestrem."
(Nejlépe celej talíř kolem dokola - pro ten správný umělecký dojem.)
delikatesa... to snad není možné, že by toto někdo jedl.
jak jsem teď koukala na jeho stránky, tak tam trůní Sachr z cukety. Sachr proto, že má na polevě napsáno SACHER.
Já bych ho za toto snad žalovala.
A pak je tam ta polévka na dovolenou.. když vám zbyde od snídaně trojhránek taveného sýra... pokračování pro otrlé
Ako som mohla zabudnúť na wolčestra!
A na strúhaný syr Formaggio!
Já teda zaregistrovala jen italský sýr formaggio, ale wolčestr je taky dobrý ![]()
Já jsem měla tu čest ochutnat ty jeho "koláčky" z taveného sýra a bylo to 
Nechápu, co na něm tolik lidí vidí...
Jelikož znám fakt jen ty kůžičky, nevydržela jsem to a koukla na jeho ostatní recepty...
PROČ?!? Proč bych u svatýho buddhy měla do rajský omáčky místo passaty lejt rajčatovej džus? Proč bych místo smetany měla šlehat vařený mlíko s máslem? Těsto na pizzu vzniklý smícháním mouky s pomazánkovým máslem tedy překonává i ty rohlíky. A co je ksakru "rajčatová hořčice"?

Já potřebuju výrazně zhubnout, asi se na jeho stránky mrknu. To by v tom byl čert, abych se neobracela naruby už při pohledu na talíř.
Už při vaření. Jen si představ, jak leješ do kakaa pivo... (Pivní čokoládový dort pečený rovnou v hrnci, kde to všechno smícháš. Ozdobeno nakrájeným banánem, kterej bude po půlhodině v lednici vypadat jako chrchel.)
Haha, ja jsem vedela, ze se Ladik do tezsiho kalibru presne hodi. Neni to tak dlouho, co o tech jeho vyblitcich byla celkem vtipna reportaz v reflexu. Ukuchtili to a pak to hodnotili, spoustu toho, ale nebyli vubec schopni pozrit, pritomnost pri vyrobe jim bohate stacila.
O vlastnim poradu jsem taky neco zaslechla, snad je to hoax!
Teda já jenom zírám, jak jsem zase mimo. Přiznám se, že Láďa Hruška byl jedním z důvodů, proč jsem přestala sledovat zprávy na Tv Nova. Jestli si dobře vzpomínám, původně to začínalo jako série kontrol zeleniny a ovoce v supermarketech, pak kempů a ubytovacích zařízení, pak nějaká horská střediska během zimy, kdy si říkal inspektor a nakonec to skončilo a vděčného/věčného vaření.
Leze mi na nervy už jenom tím, jak si furt šlape na jazyk. A teď jenom zírám, kam až se to rozrostlo. On vydal svou vlastní kuchařku
? A to jako má už i svou vlastní show nebo je pořád jen v těch zprávách? Nelíbí se mi to už jenom podle jenom podle názvů a fotek, ani nechci vidět přípravu: sekaná bábovka, kuřecí bábobvka - chápu dobře, že normální bábovka je tedy pasé? Rajčatový džem, smažená tlačenka. To, prosím fakt někdo jí
?
Přece by ses nepekla s normální bábovkou, ne? 
Hruška už těsto nemíchá, rovnou to nasype do formy a nechá jednotlivý přísady slepit v troubě (neúspěšně, ale hlavní je ta snaha). Úspora asi tak pět minut.
S masovou bábovkou neobjevil žádnou Ameriku. Tyhle chuťovky najdeš na Mimibazaru celkem běžně. Už jsem tuším viděla i tlačenkovou bábovku. To budou asi varianty pro ty "pořádný chlapáky", co mouku nežerou...i když osobně neznám jedinýho muže, co by odmítnul domácí koláč...
Tak sa mi zdá, že mi niečo uniklo. Laďa asi prekoná v obľúbenosti aj toho kuchára čo varil na TV Barrandov a mal veľmi svojrázny slovník - brusčeta, oliváč, žampasky, bouchnem tam, vytuníme...A kedy beží Laďa na TV Nova? Aby som to neprepásla. A kde sa dá kúpiť kuracia koža? Tu som to nevidela, zase sme pozadu.
Tak to mi došlo, že normální bábovka je out, klasická kuřecí roláda tím pádem asi taky, ale tlačenková bábovka, mně je špatně jenom z té představy
.
Jo ahá, ono se těsto už nemíchá. Sakra, já mám teda ale velký mezery.
Ale konečně jsem už pochopila, odkud se asi vzal odpor mojí mámy vůči jídlu, ona chudák ty zprávy sleduje každý den, takže to má i s Hruškou. Chudák.
Bývá to součást večerních TN na nově, ale má mít svůj vlastní pořad!! 
Ha, smažená tlačenka, minule mi soused líčil, jak to jeho máti dělala k obědu a nic lepšího prý nejedl!! Já se nestačila divit, kde to vzala. Už vím, odkud vítr vane![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)