Áno, myslím rovnako. Ako historik dal téme aj zrozumiteľnú argumentáciu.
EU a ilegální uprchlíci
Není divu...
Nejen v Německu.
A už je to tady! http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/392330-za-obtezovani-si-mohly-poloobnazene-navonene-zeny-rekl-salafisticky-kolinsky-imam.html
Dobytek jeden drzá. Kdyby nějakej běloch takhle ochmatával muslimky u nich doma, tak mu vmžiku uříznou palici...
![]()
A v Bosně se válčí? Úřady nefungujou? ![]()
Je to celý postavený na hlavu: spíš by jim snad on měl dokázat, že ten řidičák má - a ne oni jemu, že ho nemá ![]()
Barbucho, tak si tam radši dávej bacha - myslim, že v Orientu nemá chodec přednost na přechodu ![]()
No já se pominu! Vždycky jsem si libovala, jak je tam bezpečnej provoz - za celý roky jsem tam viděla dvě bouračky na dálnici (a ještě bez zranění a mrtvol)... na přechodech může přecházet i slepej a hluchej úplně v klidu, páč každej tam staví už půl kilometru před... teda stavěl! To bude pěknej bordel, to se rozkřikne rychle... kdejakej obohacovač tam z tý velkorysý socky zchrastí káru, a alláh s náma ![]()
Tak se mi nezda, ze by tady tech imigrantu zevlovalo nejak zasadne vic... ale je zima, tak je mozny ze jsou nekde zalezly.
Na osvedcenejch lukrativnich mistech nakupni zony jsou ovsem porad... jen se mi zda, ze jde nove o upgrade tretiho tisicileti:
Kvalitni bunda, super a zjevne drahy botky... a dlouhou chvili si krati muzikou do usi.

Dneska už žebrák bez čtečky bankovních karet a facebooku jako by nebyl.
Pokrok nezastavis ![]()
Ale budou mit smolika - zrovna tady vyslo doporuceni, aby jim lidi vubec nedavali cash, aby ty prostredky radsi poslali na charitu do jejich puvodnich zemi. A Svedove jsou pomerne/dost disciplinovany ![]()
Vyjímečně rozumnej článek na Novinkách:
Jen ten dojem z článku může malinko relativizovat osoba autora, jakožto odborníka přes tajnou světovládu, ilumináty, konspirace a pojednání podobného typu. Dost si toho už v minulosti navymýšlel a překroutil. Ale třeba už je ok.![]()
Z jeho tvorby:
![]()
Tohle sem vlastně nepatří, ale nechce se mi zakládat nové vlákno.
Dostala mě věta, že ta jedna se chtěla vrátit.
Stockholmský syndrom.
Dva roky jsou dva roky.
Nechápu, ale neodsuzuji, nikdo jsme v jejích situaci nebyli.
Tak těch 145 milionů za nějaký krávokozy, který dobře věděly, že místa kam jedou jsou nebezpečný mě docela se....štve. Raději bych, kdyby za ty peníze vyléčili nějaký děcko, nebo někoho, kdo to opravdu potřebuje. Jako občan tohohle hupoláckýho státu nesouhlasím, aby moje daně byly použitý na něco takovýho, jako výkupný někoho, kdo si o malér sám koledoval a sám se o něj přičinil.
Docela pálka... jestlipak po nich budou vymáhat ty náklady, jako mají ve zvyku třeba pojišťovny, záchranáři apod.?
Tak ty holky jsou jen blbý, jistě tam nešly s vidinou tak velkýho výkupnýho. To náš stát se pasoval do role největšího hamáčka.
Každej terorista nás teď musí milovat! Vstřícnost zaručena a výdělek jistý! ![]()
my jsme fakt děsnej národ, drbny, kazatelé, moralisté.. přitom si nevidíme přes špičku nosu.
inu, jak jinak, když skoro 60% obyvatel věří tomu .... nejvýše
A na to přišla teprve teď? Té to teda pálí![]()
.
Mno, tak nadmíru vstřícný Brusel právě sklidil plody své smířlivosti.
Kolik budeme ještě potřebovat mrtvých, aby se jasně deklarovalo, že jsme (jako křesťanská Evropa) ve válce?! Ne že by mě to těšilo... ale přijímat nepřítele u sebe doma (u vědomí odhadovaného procenta teroristů, vmísivších se mezi imigranty), dát mu střechu nad hlavou a ještě ho živit... mi přijde jako poměrně lehkovážné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)