barbucha videla jsem druhý díl a jsem tím příběhem "za Kmotrem" skoro fascinovaná.
Televize
Aranel jo vlastně - pirátí tu Aplle TV nebo Severance? Zprvu jsem myslela, že tu TV jako takovou:-))
Lenka22 Ne, konkrétně Severance.
Aranel díky.
Brutální_Nikita baltik a díky za tip na Alana Batese. Teď jsem shlédla první dva díly, a je to teda síla. Kdo by to byl řekl do Britské pošty . Jsem z toho vyvalená...
Já teda furt nevím, jestli to dokoukám, hlavní hrdinové jsou doslova a do písmene zm.di (pardon my French). Seriál Exit na ivysílání o čtyřech nechutně bohatých kamarádech z Osla.
Jo, je to fakt povedený. Já jsem kdysi už o nějakejch potížích slyšela nebo četla, dá rozum že mafie ani ten Sinatra z toho nemohli bejt nijak odvázaný... ale takhle naživo je to zajímavý. A my aspoň víme jak to dopadlo ![]()
Viděla jsem první řadu a rozhodla se, že další už vidět nepotřebuju. Furt dokola... a laskavému divákovi to nic moc nepřináší.
Brutální_Nikita baltik a díky za tip na Alana Batese. Teď jsem shlédla první dva díly, a je to teda síla. Kdo by to byl řekl do Britské pošty . Jsem z toho vyvalená...
O čem to je?
Ronna britská pošta zavedla nějaký nový PC výpočetní systém (pošty tam mají pronajaté soukromníci, mají třeba poštu a obchod, nejsou to zaměstnanci pošty) a ten systém nefunguje, resp.ma chyby, a spravující organizace, což je Fujitsu, to spravuje vzdáleným přístupem a leze do živého účtu poštmistům, přičemž jim tam z nějakého důvodu naskakují nesrovnalosti na účtech, které musí poštmistři uhradit. Takže musí třeba prodat barák nebo je dokonce zavřou àtd. A liknavě se to vyšetřovalo cca od 2005 do 2021. Spoustě z nich to úplně zničilo života, pošta nikdy nic nepřiznala.
brrr Včera jsme si Exitu dali první díl a další už jsme nezvládli. Dle anotace nás to nalákalo, ale mně z toho bylo úplně zle od žaludku. Dcera i muž taky řekli, ze dalsi díl ne.
Tak jsem se podívala na ivysilani na první díl seriálu Děcko a větší blbost jsem neviděla. Doufám, že to je vymyšlený příběh a né podle skutečné události.
Kan první díl je divnej, druhej bláznivej, ale mě bavil. A od té doby to má stoupající tendeci, jak to jde postupně víc do hloubky.
Mňa prvý diel Děcka nezaujal a nepresvedčil ma, aby som sledovala ďalšie. Chaotické správanie hlavnej hrdinky mi liezlo na nervy a tiež tá influencerka.
notna já jsem taková rozpolcená s tím, jestli to sledovat, ale jak má díl jen půl hodiny, tak občas nějaký zvládnu. Ono to vypadá, že nakonec asi dojde na všechny, ale jsem tak v půlce. Jinak zatím jsou ti čtyři chlapi jen nechutná hovada.
dorota mám to stejně, přes ten první díl jsem se nedostala. Někde v průběhu jsem si uvědomila, jak mě její chování rozčiluje, úplně jsem měla chuť zařvat na televizi, ať se vzpamatuje. Kdyz to skončilo, normálně jsem nahlas řekla-bože, to je kráva! Pokračování už jsem nedala.
Tak jsme včera dokoukali Studnu a mám z toho takový rozpačitý dojem. Herci a atmosféra skvělí, ale roztahané to bylo neskutečně, mohlo to mít třetinovou stopáž a pořád by to bylo dlouhé až dost. A ten poslední díl, ten jsem asi ani vidět nemusela, škoda té doslovnosti, podle mě to mělo končit tím předposledním a zachovat atmosféru záhadnosti.
Taky si myslím, že čtyři díly by bohatě stačily. Ale musím říct, že herecké výkony byly skvělé, Švehlíkovi bych střihla, jaký to byl otravný žvanil, a Matouškové, jaká to byla trpitelka ![]()
A moc se mi líbilo, jak to gradovalo do té temnoty i vizuálně, první díly na jaře a v létě, kdy bylo vše zelené a v jasném světle, ten konec v jakémsi sychravém mezičasí a z baráku příšerná díra, to bylo geniální.
Teď se chystám na Metodu Markovič, těším se na mého oblíbence Petra Lněničku.
dzizisketa ano, filmařsky to bylo vynikající. A přesně, ti dva mi pili krev hrozně, s nimi v jednom domě, tak mi brzo hrábne taky. ![]()
Nechápu,proč byla Matoušková předabovaná. Ten hlas Boskovice mi rval uši a vůbec mi to vadilo,protože ona má dost vyraznej a já furt viděla ji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)