Televize

14. srpna 2014 19:56
Offline Lenka22
2312 příspěvků moje polička 12. února 2025 21:08

barbucha videla jsem druhý díl a jsem tím příběhem "za Kmotrem" skoro fascinovaná.

Offline Lenka22
2312 příspěvků moje polička 12. února 2025 21:12

Aranel jo vlastně - pirátí tu Aplle TV nebo Severance? Zprvu jsem myslela, že tu TV jako takovou:-))

Offline Aranel
5830 příspěvků moje polička 13. února 2025 14:32

Lenka22 Ne, konkrétně Severance.

Offline Lenka22
2312 příspěvků moje polička 13. února 2025 21:48

Aranel díky.

Offline Lenka22
2312 příspěvků moje polička 13. února 2025 21:51

Brutální_Nikita baltik  a díky za tip na Alana Batese. Teď jsem shlédla první dva díly, a je to teda síla. Kdo by to byl řekl do  Britské pošty . Jsem z toho vyvalená...

Offline brrr
11553 příspěvků moje polička 13. února 2025 22:52

Já teda furt nevím, jestli to dokoukám, hlavní hrdinové jsou doslova a do písmene zm.di (pardon my French). Seriál Exit na ivysílání o čtyřech nechutně bohatých kamarádech z Osla.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 14. února 2025 08:55

Lenka22 

Jo, je to fakt povedený. Já jsem kdysi už o nějakejch potížích slyšela nebo četla, dá rozum že mafie ani ten Sinatra z toho nemohli bejt nijak odvázaný... ale takhle naživo je to zajímavý. A my aspoň víme jak to dopadlo

brrr 

Viděla jsem první řadu a rozhodla se, že další už vidět nepotřebuju. Furt dokola... a laskavému divákovi to nic moc nepřináší.

Offline Ronna
1087 příspěvků moje polička 15. února 2025 18:39
Reakce na Lenka22:

Brutální_Nikita baltik  a díky za tip na Alana Batese. Teď jsem shlédla první dva díly, a je to teda síla. Kdo by to byl řekl do  Britské pošty . Jsem z toho vyvalená...

​O čem to je?

Offline Lenka22
2312 příspěvků moje polička 15. února 2025 23:37

Ronna britská pošta zavedla nějaký nový PC výpočetní systém (pošty tam mají pronajaté soukromníci, mají třeba poštu a obchod, nejsou to zaměstnanci pošty) a ten systém nefunguje, resp.ma chyby, a spravující organizace, což je Fujitsu, to spravuje vzdáleným přístupem a leze do živého účtu poštmistům, přičemž jim tam z nějakého důvodu naskakují nesrovnalosti na účtech, které musí poštmistři uhradit. Takže musí třeba prodat barák nebo je dokonce zavřou àtd. A liknavě se to vyšetřovalo cca od 2005 do 2021. Spoustě z nich to úplně zničilo života, pošta nikdy nic nepřiznala.

Offline notna
8370 příspěvků moje polička 15. února 2025 23:55

brrr Včera jsme si Exitu dali první díl a další už jsme nezvládli. Dle anotace nás to nalákalo, ale mně z toho bylo úplně zle od žaludku. Dcera i muž  taky řekli, ze dalsi díl ne.

Offline Kan
9387 příspěvků moje polička 17. února 2025 15:26

Tak jsem se podívala na ivysilani na první díl seriálu Děcko a větší blbost jsem neviděla. Doufám, že to je vymyšlený příběh a né podle skutečné události. 

Offline Anema
1212 příspěvků moje polička 17. února 2025 16:54

Kan první díl je divnej, druhej bláznivej, ale mě bavil. A od té doby to má stoupající tendeci, jak to jde postupně víc do hloubky.

Offline dorota
1156 příspěvků moje polička 17. února 2025 21:21

Mňa prvý diel Děcka nezaujal a nepresvedčil ma, aby som sledovala ďalšie. Chaotické správanie hlavnej hrdinky mi liezlo na nervy a tiež tá influencerka.

Offline brrr
11553 příspěvků moje polička 17. února 2025 22:26

notna já jsem taková rozpolcená s tím, jestli to sledovat, ale jak má díl jen půl hodiny, tak občas nějaký zvládnu. Ono to vypadá, že nakonec asi dojde na všechny, ale jsem tak v půlce. Jinak zatím jsou ti čtyři chlapi jen nechutná hovada.

Offline rozarka
4155 příspěvků moje polička 18. února 2025 08:06

dorota mám to stejně, přes ten první díl jsem se nedostala. Někde v průběhu jsem si uvědomila, jak mě její chování rozčiluje, úplně jsem měla chuť zařvat na televizi, ať se vzpamatuje. Kdyz to skončilo, normálně jsem nahlas řekla-bože, to je kráva! Pokračování už jsem nedala.

Offline Kan
9387 příspěvků moje polička 18. února 2025 08:31

dorota rozarka Mě lehoučce vadilo, jak jí pořád zvolil telefon a ona to vymáčkla a on za chvilku zvolil zase a ona pořád dokola se rozcilovala, že zvoní. No a taky ten věcnej spěch, tvl roznáši letáky a pořád v kalupu a nestíhá. No a ten prc s číslem 1 ani nekomentuju.

Offline Pinot Noir
28187 příspěvků moje polička 05. března 2025 08:47

Tak jsme včera dokoukali Studnu a mám z toho takový rozpačitý dojem. Herci a atmosféra skvělí, ale roztahané to bylo neskutečně, mohlo to mít třetinovou stopáž a pořád by to bylo dlouhé až dost. A ten poslední díl, ten jsem asi ani vidět nemusela, škoda té doslovnosti, podle mě to mělo končit tím předposledním a zachovat atmosféru záhadnosti. 

Offline dzizisketa
8434 příspěvků moje polička 05. března 2025 08:59

Pinot Noir 

Taky si myslím, že čtyři díly by bohatě stačily. Ale musím říct, že herecké výkony byly skvělé, Švehlíkovi bych střihla, jaký to byl otravný žvanil, a Matouškové, jaká to byla trpitelka

A moc se mi líbilo, jak to gradovalo do té temnoty i vizuálně, první díly na jaře a v létě, kdy bylo vše zelené a v jasném světle, ten konec v jakémsi sychravém mezičasí a z baráku příšerná díra, to bylo geniální. 

Teď se chystám na Metodu Markovič, těším se na mého oblíbence Petra Lněničku.

Offline Pinot Noir
28187 příspěvků moje polička 05. března 2025 09:02

dzizisketa ano, filmařsky to bylo vynikající. A přesně, ti dva mi pili krev hrozně, s nimi v jednom domě, tak mi brzo hrábne taky.

Offline stes
8432 příspěvků moje polička 05. března 2025 17:25

Nechápu,proč byla Matoušková předabovaná. Ten hlas Boskovice mi rval uši a vůbec mi to vadilo,protože ona má dost vyraznej a já furt viděla ji.