Dadoo
diky za info
Televize
tina jů, to je ale taky skvělý nápad! Deník já bych určitě nezvládla, ale poznámku na okraj možná ano!
Dadoo pořád neznam, koukla jsem se na kousek s Tebou na základě tehle diskuze a jsi opravdu krásná.
Dadoo Konečně jsem se dostala k tomu se podívat. Super díl, byli jste fakt dobrý.
Moc ti to slušelo! A to Tvoje nadšení bylo strašně milý, celej ten pořad to prozářilo. A z Osla si nic nedějel, v tom stresu a s tím, jak člověka tlačí čas, to prostě ujede, ačkoli normálně by mu to vůbec nevytanulo na mysl. Takže za mě dobrý i s pěstičkama.![]()
Dadoo Prosím, jaký den se soutěž s tebou vysílala?
Ava Prosperina dekuju strašně moc, jste strašně milé! ![]()
ionicera bylo to v pondělí. 11.dil ![]()
Dneska mě Na lovu velmi pobavila hláška o "sausage párty"
.....se divím, že to nevystřihli!
Sweet Potato Díky za odkaz. Já ty Devadesátky žeru
. A i ty rodinné vztahy zaujaly.... pan spoluscénárista má štěstí na zajímavé partnerky...
Sweet Potato dik za odemknuti.
Sweet Potato Jj, taky doma koukáme.
Já jsem včera večer na fb zaznamenala post kreativního producenta Devadesátek, kde píše, že ten včerejší díl má dvě verze, přičemž ta druhá je rozšířená o nějaké záběry pro vysílání v tv před desátou méně vhodné a je dostupná jen v ivysílání. Tak posílám dál jako tip, já zatím viděla jen tu televizní verzi.
Karoleena Díky!
Zkoukla jsem film o Astrid Lindgrenové - myslím, že na ČT Art a je mi moc sympatická! Chtěla bych ještě pokračování o jejím dalším životě.
baltik dík, píšu si na seznam.
ČT znovu dává Zavolejte porodní sestřičky. ![]()
Sweet Potato díky, dík, díky, díky! ![]()
Dadoo Na tebe jsem myslela. Díky tobě jsem to objevila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)