VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 16:51

Pavlena Pokud by nepřišel v tom růžovém kvádru! 

Offline stes
8432 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 16:57

Ja ted koukala na Seznamu na Andulu. No, ten šmrnc, co kdysi mela, se mi zda, že je fuč. Vypadá na 40 po botoxu. 

Offline Catherinne
10528 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 17:09

stes podle mně ji moc slušelo to krátké světlé mikádo

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 17:36

notna Tak stydíš se třeba, ale furt jsou to tvoji rodiče a dáváš jim šanci znova a znova a znova.

Offline notna
8370 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 17:39

Karja Tak asi jo. Já bych si spíš tipla, že na tom budou stejně. 

Offline Tak Betty
5653 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 18:06

notna víš co, všichni jsou umělci a popularitu potrebujou za každou cenu . 

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 18:12

notna Tak Betty Nevím, já to zase moc nesleduji. Ale přijde mi že ta dcera i syn spíš dělají mrtvé brouky, pokud by chtěli profitovat dělají to spíš jinak. Té Aničky je mi i líto, myslím, že ji v nemoci to chování rodičů dvakrát nepřidalo. 

Offline stes
8432 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 18:13

Catherinne přesně, ta ofinka neni pro kazdyho...u dlouhych vlasu se mi vlastne nelibi na nikom

Offline Lama_z_Lana
6593 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 18:21

Mirka já teda z Dády neměla nikdy pocit, že by dětičky nějak moc oblibovala. Tak před 25 lety jsem k ní chodila do Hybernský do nějakýho toho klubu, vždycky se tam mihla na besídce a už jako dítě jsem měla pocit, že ji všichni akorát pěkně ser*m

Offline Ginevra
896 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 21:58
Reakce na milacka:

​nikto nemôže za to, ako vyzerá, ale aj zo škaredého káčatka môže vyrásť krásna slečna. Tie hejty na jej IG boli minimálne necitlivé. Mne sa napr. osobne nepáčila Darina dcéra, ale nikdy by som môj názor neodprezentovala na IG, teraz, možno pomáhajú aj filtre, vyrástla do krásy. Veľmi pekné a sympatické dievčatko. 

​Tak tady to vel'mi pekné a sympatické dievčatko. No nevím, za mě too much. Kolik jí je, třináct? 

Zdroj: www.super.cz

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:12

Karja To rozhodně.

V nedávném rozhovoru (na začátku usmiřovaček) se Dáda i nechala slyšet, že ta nemoc je Felixova vina. Tohle vypustit z úst a zároveň se usmiřovat v přímém přenosu je teda k zblití.

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:20

Ginevra 14. No ony dneska se ty holky i takhle malé fotej mnohem hůř, předpokládám že ti vadí hlavně ta podprsenka? Ale kdoví co to je, třeba nějakej přístroj nebo co. Prostě ta prezentace mladých holek na sítích je teď fakt desna. Já mám jednu,,kamarádku,, co je ji 18, tak ji už pár let sleduju. No desbes. Jinak jsem ale zrovna ty Laury fotky v bulváru vždycky viděla normální běžné a taky musím uznat, že se vyloupla. 

No ale schválně jsem si projela i tu Ruminku a nechápu co máte, normální dítě. Jste jak ségra od Rachel! 

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:22

Sweet Potato Jo já si to vubec neumim představit bejt nemocná takhle mladá, bez životního partnera, s rodičema, co maji problémy sami se sebou a dělaj ze sebe verejne sasky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:31

Karja jo, mě je jí taky líto. Aspoň s bráchou má zřejmě pěkný vztah, on je, myslím, o dost starší, tak v něm má asi oporu od mala.

Offline milacka
5817 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:42

Ginevra mne sa páči. Ako píše Karja vyloupla se.

Offline Ginevra
896 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:49

milacka Karja 

No je to hezký dítě, o to nic, jen mi přijde zbytečný a předčasný ji takhle prezentovat už jako sexuální objekt, no. Jsem ze staré školy. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 03:09

Ginevra Kdyz ona to velka vaat tech tech dne puvertacek zvladne i sama a neni treba je k tomu nijak vybizet ci stylizovat...

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 08:17

Ginevra Karja milacka Já sem chtěla pro srovnání frknout fotku, co má na fb Matěj (tatínek) z nějaké divoké cesty po Albánii, to je jiný dítě. :-) Ale je mi pochopitelně blbý tu fotku ukrást, takže mi musíte věřit. Ale souhlasím, ze ta fotka s Darou je trochu nepovedená, ono to možná v reálu, bez toho podivného předklonu vypadalo normálně. Navíc je to zjevně doma, u stromečku. Problém vidim jen ve zveřejnění a to jde asi na vrub Dary?

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 08:26

Solathis To je sice pravda, ale ještě to podporovat? A zveřejňovat.

Offline Jos
příspěvků moje polička 14. ledna 2022 08:30

Ginevra Nekde jsem narazila na svoje fotky z cca 14-15, kde me jeste fotili nasi na film a teda ty pozy, mini sukynka, liceni, lascivni vyraz...no proste bych na IG taky dneska taky zapadla . A ty holky to maji ted kapanek vekove posunute...Tady mi vadi spis to, co pisou ostatni. Ze je to zverejnovano samotnou Darou (a asi dost moderovano, jinak by to tam nedala). Jinak je moc hezka.