alibi To je úžasný sen, silný.
Nedávno jsem četla hezku myšlenku: Sny nejsou záhadné. Jsou upřímné. Ukazují věci, jak doopravdy jsou...
alibi To je úžasný sen, silný.
Nedávno jsem četla hezku myšlenku: Sny nejsou záhadné. Jsou upřímné. Ukazují věci, jak doopravdy jsou...
Jitka77 jako ten tvůj s hudbou. úplně podle něj vidím animovaný videoklip
Teda, to je imaginace!
Mně se zdaj levný sny. Činoherní výprava.
Zrovna nedávno se mi zdálo cosi o lebkách kudlanek nábožných. ![]()
Tak dnes nad ránem jsem randila s Pedrem Pascalem.
Škoda že fakt těsně předtím, než zazvonil budík.
Balila jsem si do Japonska tašku plnou encyklopedií ![]()
No a pak se mi zdálo o ženě, která měnila okapy - bylo to u našich, ne přímo na domě, je tam vedle nízký pás provozních budov (dílna, prádelna, kůlny atd.) Pracovala velmi energicky, zdatně... akorát si vybavuju, že instalovala jeden z okapů přímo i na hřbet střechy, kde nemohl z podstaty pochytat víc než pár kapek. Chtěla mít vše hotové, zajištěné, být připravená, ale vlastně dost neúčelně. Takhle déšť nefunguje. Ještě jsem z ní cítila takové to nasrání "tak já to teda udělám sama, když se k tomu nikdo (rozuměj: mužský) nemá". Jo,cosi mi výjev říká ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.