Ty Louboutinky to je nějaký čínský shop?
Slevy a tipy na výhodné neparfémové nákupy
Z čoho usudzuješ?
Ok, tak som pre istotu napísala na klientsky servis na ich medzinárodnú stránku a som zvedavá, čo mi odpovedia....tých max. 48 hodín vyčkať mi stojí za istotu.
A ktoré si si nakoniec vybrala?
Sú nádherné všetky! Ja sa po úraze členku už asi nikdy neodvážim na 120mm
...a tie sú práve najkrajšie.
zatiaľ žiadne, čakám na odpoveď...pravdepodobne by som vzala tie lakové s okrúhlou špičkou a 100mm opätkom...
Nejsou to oficiální stránky, loga v botách jsou zrcadlově a překlady a anonymizace domény by tomu odpovídaly.
Ok, tak som pre istotu napísala na klientsky servis na ich medzinárodnú stránku a som zvedavá, čo mi odpovedia....tých max. 48 hodín vyčkať mi stojí za istotu.
Kde ses ptala?
vďaka za upozornenie, bez neho by som už veru mala asi objednané...som zvedavá, čo mi odpovedia, ale veru takéto detaily ma vôbec nenapadli pozrieť.
písala som správu priamo na zákaznícku podporu, sem:
Kde ses ptala?
hm, tento link mi to dáva akože je to ok, lenže som pozerala iné národné stránky (nie všetky, len pár) a inde sale nevidím...
no, tvrdia, že na všetky otázky odpovedia do 48 hodín, takže (keď rátam, že víkend sa asi neráta), tak do stredy rána by som si mala byť na istom...
Ta adresa s výprodejem je fakt trochu jiná... to jsem zvědavá co ti odpověděj.
Nedivila bych se, kdyby to byl fejkovej eshop, tady je možný fakt všechno!
Nikde IČO ani sídlo, jen kontaktní formulář - to je podezřelý!
Zadejte si na votoči Louboutin, a vyleze vám "lodičky ve stylu ... jako... ala... Ch.L.." ![]()
Tak to se omlouvám, tohle mě vůbec nenapadlo. Pokud je to fake-obchod, není to trestné, že používají brand name přímo v názvu stránek? ![]()
neblázni, veď ani ja som si to neuvedomila!
a jasné, že to trestné je, ono v prvom rade už ten predaj fejkov...
Fake
Sleva to není, ale jsou pěkné:
u Dorothy Perkins mají ještě dnes 25% slevu na vše a hlavně k tomu poštu zdarma bez minimální výše objednávky.
Prosím pamatuji zde diskusi na téma elektrických pilníků na paty, chtěla bych nějaký koupit jako dárek k Vánocům, jenom tu diskusi a případné tipy nemůžu najít. Máte někdo tip? Díky!
Děkuji, ale odkaz nefunguje, a samotné vlákno má 48 stran..![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)