je to hnus, na IG sleduju Slova z pekla a to je fakt peklo. Běžně se výletuje, kinuje, kafíčkuje.....
Čeština - chrám i tvrz
martek01 Tam sou i horsi slova
martek01 Tam sou i horsi slova
tak jasný, ale navazuju na předchozí diskuzi ;-)
A za kouzlování bych teda obalila dehtem a vyválela v peří.
ze jo! Videno na pude Mestske knihovny v Praze![]()
Ale dnes už je to tedy jakékoli koupání? A hádám je i kyblíkování?
S obavami jsem dala "kyblíkování" do googlu... a co myslíte? ![]()
nejstaršímu odkazu je přes deset let, už žádná novinka.
Gatita Tak zrovna v knihovně!!! to je teda velkej extrém, br.
sem ai to vygooglila a obávám se, že kouzlování bude trademark
Já jsem slyšela v souvislosti s dětmi bábovkovat, to je taky moc hezký ![]()
Odplenkovávat je strašný slovo. Ale bojím se, že jsem ho už taky párkrát použila.
Potrefenáhusa jsem to nezkoumala, jen jsem tupe civela na pozvanku u prepazky, kdyz jsem vracela knizky...
žluťásek Odplenkovávat na mne působí velmi zvukomalebně a sugestivně - vezmeš lopatku či špachtli a za hlasitého "Plesk" odloupneš použitou plenku.
Mně se zdá značně tupý i to šátkování.
Já jsem první „...ání" slyšela v slovenské reklamě a to bankování. Pak jsem přemýšlela, jak se to mu říká u nás. ![]()
Bledule baňkování bych věděla
Potrefenáhusa To byla reklama na banku nevím kterou.
Mně se zdá značně tupý i to šátkování.
Však už tady šátkování jednou bylo, ale s modrejma košilema a červenejma šátkama ![]()
žluťásek Odplenkovávat na mne působí velmi zvukomalebně a sugestivně - vezmeš lopatku či špachtli a za hlasitého "Plesk" odloupneš použitou plenku.
![]()
Půl odpoledne tu přemýšlím, jaké hrozné patvary jsem s mateřstvím nasála a přijala za vlastní. Zdá se mi, že jsem imunní, ale spíš už to ani nevnímám a dost možná taky používám, ani o tom nevím.

Sweet Potato Ty jo, než bych nasla to ď, tak bych měla dani dávno napsanou
Můžete mi prosím dát někdo příčetný odkaz, kde bych zjistila, co jsou to tropy a figury? Něco, kde je to dobře vysvětlené. Synova češtinářka se na to nějak zaměřila. Už druhý rok na to píšou písemku pořád dokola. Asi to nechápe skoro nikdo, tak prý dokud budou 5, tak to budou pořád psát.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)