Jasně, 5. Jinak by to byla asi 2. Myslím tedy... ![]()
Vtipy
Ale aby ta 2 vytlačila vodu do 4, musí být plná? Ale mně fyzika nikdy moc nešla.
v těchle úlohách se myslím bere plná = zarovnaná až po okraj, ne po některý z "vývodů". a 2 má vývod kousek pod okrajem, je spojená nádoba se 4 a ta se naplní, až bude plná některá spodní.
Já bych řekla, že ta zábrana tam není chyba, ale chyták. Že to lidi zbytečně moc studujou a ve skutečnosti je řešení jednoduchý.

to je spíš k pláči. bohužel.
Super odpověď pro všechny vyzvídaače: už víte, co to bude? Bude to člověk ![]()
uprimne mne ta odpoved nijak extra super nepripada. kdyz se zeptam zname, kamaradky nebo kohokoliv, co to bude? tak nedelam nic jineho, nez ze davam najevo zajem (osobne mi je vetsinou dost jedno, co se ji narodi), uplne stejne bych se ji mohla zeptat jak se ma nebo kdy ma termin. proste takovy small talk na urovni toho: jak jste se meli na dovolene?
odpoved typu: predpokladame, ze clovek, kterou pouzivala moje jedna znama mne dostavala do stavu, ze jsem nemela chut se s ni bavit nejenom o tehotenstvi, ale tak nejak vubec. protoze si to proste prekladam jako co je ti do toho?
Uff, to mel byt vtip. Ostatne proto jsem to dala do tohohle vlakna. Do dalsi mimidebaty se radsi nepoustim.
asi nesledujete světové dění pokrokového západu. na západě už se nedoporučuje říkat těhotná žena, protože co kdyby to byl chudák transgender a urazil by se. za chvíli to skončí tak, že otázka "co to bude" nebude zájem, ale trestný čin urážky minority, nového člověka (rozuměj toho dítěte...ale možná i spojení nový člověk bude urážka, co kdyby se urazil nějaký starý člověk, že...) všechno bude člověk.
Kousek od naseho domu parkovava auto firmy, jejiz nazev me vzdy pobavi

![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)