Jiří Ovčáček
Poslední varování: Jestli nepřestanete vysírat s tím, abychom vám ukázali pana prezidenta, tak už nám dojde trpělivost, vykopeme ho a opravdu vám ho ukážeme! A ten obrázek už z hlavy žádnej nedostanete, to vám teda garantuju!
Poslední varování: Jestli nepřestanete vysírat s tím, abychom vám ukázali pana prezidenta, tak už nám dojde trpělivost, vykopeme ho a opravdu vám ho ukážeme! A ten obrázek už z hlavy žádnej nedostanete, to vám teda garantuju!
continuity jj, já to dávala z telefonu a nějak mi zmizel text :-)
Spešl pro idioty v UH
Dnes u nas byl muj jiz brzy byvaly manzel, za detma. A pri odchodu povida: "Tak ahoj a jak se dnes rika, preju lehky prubeh!"
![]()
Možná by ty kadeřnické služby z okýnka šly...
Catherinne :-))
Tak kdo to riskne jako první
?
Catherinne Jenže venku teď bude ziminka![]()
Dnes u nas byl muj jiz brzy byvaly manzel, za detma. A pri odchodu povida: "Tak ahoj a jak se dnes rika, preju lehky prubeh!"
![]()
(jinak jsem se v blbých dotazech chtěla optat na zkušenosti rozdělených rodin jak řešíte návštěvy dětí, ale radši už teda nezeptám:-)

Torrah
Nejlepší!
viktorka_od splavu To se zeptej, me by to taky zajimalo, zrovna pred tydnem jsem uklidnovala kamaradku, ze deti si mohou predavat navzdory omezeni. U nas je to jasne, my to mame pres hranice, takze smolik.
Garfie já bych děti předávala pokud jeden není v karanténě, ségra je na Slovensku předává normálně ( ale bydlí kousek od sebe).
Ono to opravdu může být na dýl.
continuity no jenže tím mícháš dohromady dvě skupiny lidí, které se běžně vůbec nestýkají, takže si domů zavlečeš cokoliv a naopak![]()
continuity No presne, vysvetlovala jsem ji, ze predani deti rozhodne spada do kategorie "nakup, prace..." :-) Ona je ma navic ve stridavce, takze opravdu predavka se vsim vsudy...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.