OliveOyl jezis, mam krec pod zebrama ![]()
Vtipy
Rychlo rozlišovac evropských jazyků.

RoSa red hook
Naše domovská hospoda s kolegy z bývalé práce, tam jsme vypili hodně cuba libre :)) Jsou boží a jako zpravodajská stránka jsou bohužel vždycky velmi trefní. :)
Mají okýnko?! Já je miluju a už dávno je chci podpořit... je to sice nevhodná lokalita (pro mě), ale zapřela bych se
RoSa ??
continuity ale jen těch psaných latinkou..Řekové ani Bulhaři tam nejsou..není to diskriminace? ![]()
continuity Slovenščina![]()
Sweet Potato ale tam je slovenčina a to je správne. ![]()
Edit: Jo. Slovensčina je Slovinčina. Ono vůbec jsou ty dva jazyky srandovní, když se vezmou proti sobě.
barbucha na podzim měli, ale jak to mají teď, to netuším

RoSa teda ale!!! ![]()
Vláda nově i na Amatéři ![]()

nějak nevím, kam s tím, ale pobavilo mě to.
včera jsem byla na policii, sepisovala jsem protokol, a sepisující policista měl puštěnou vysílačku, ve které nepřetržitě běžely hovory o probíhající trestné činnosti. najednou tam bylo něco jako "tady orel tady orel, oznamovatelka hlásí, že na benzince se vyskytuje muž v černém, s černým batohem a černou rouškou, a umisťuje si za pás věc vypadající jako pistole!", pak akce, domluvy, kdo tam jede blabla, a následně "tady zase orel zase orel dotyčný muž je dle vyjádření obsluhy benzinky muž jim známý, který jim přišel ukázat pistoli pro děti a poradit se, zda je to je vhodný dárek" a já ![]()
![]()
(edit a policajt: to je ale debil, co kdyby ho zastřelili...)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)