![]()
![]()
![]()
Ty mi dáváš. Právě si to čtu, nejenže smíchy slzím, ale dokonce i soplím
, až se mě máma zeptala, zda se cítím být duševně v pořádku. To mi nemůžeš dělat.
Kde jsi to vyhrabala?
![]()
![]()
![]()
Ty mi dáváš. Právě si to čtu, nejenže smíchy slzím, ale dokonce i soplím
, až se mě máma zeptala, zda se cítím být duševně v pořádku. To mi nemůžeš dělat.
Kde jsi to vyhrabala?
Na FB. Občas jsem toho fotra čítávala, má snad i svoji stránku... no dneska jsem se málem udusila ![]()
Připomnělo mi to Krkonošský deníček, ten je už hodně známý.
Ten vůbec neznám. Jo, je to v podobným stylu.
Taky se chechtám nahlas! ![]()
dodnes jsem byla v tom, ze ten hlodavec tam ma tvrdé y.
Má.
diky. Bylo to asi pate slovo, co muž naucil starsi. Umela: Mama, tata, papa, ham a pak jeste kapybara.
Vaze se k tomu historka od lekare, kdy se zdala pani doktorce v 16 mesicich hyperaktivni a zaostala. Na otázku: Mluvi vubec? Jsem vydala pokyn: M. rekni kapybara. Dite reklo: Kapybara. A pani doktorka na to: A čo to vubec je? Ta... Kapybara.
dodnes jsem byla v tom, ze ten hlodavec tam ma tvrdé y.
To má, ale není to taková rána, jako "nabytí" pozitivní energií ![]()

![]()
Prý je tam někde šnek..

Tak snad poprvé nemusím dlouho hledat . Padl mně na něj pohled okamžitě a je mně jasné, že je to jen náhoda.
Mně se ten obrázek neukazuje a po reakci Dadoo jsem hrozně zvědavá, co na něm je!
to sa stava ked je to externy link a zdroj sa zmaze...
ale bol to gif kde boli na snehu na prechadzke psik a maciatko ktore nufakom skumalo sneh a ten pes mu labou zaboril hlavu do snehu... kamarat :)
Není to sice vyslovenej vtip, ale dát to sem prostě musím ![]()

Taky to není vtip, ale směju se tomu už deset minut, včetně komentářů, ty jsou tradičně nejlepší :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.