Jaký účes.?...
Hanka H a jejda...tak třeba je to vzadu jen moc podfoukané ? Nebo je to hodně velký rozdíl? Zkrátit přední vlasy aby se to srovnalo by už bylo moc? Samé otázky...![]()
Oknel Teda ty vlasy jsou dokonalé! Já bych odborný zásah potřebovala jak sůl. Jen nevím, co by Catherinne řekla na odbarvování/barvení "hennovanych" vlasů. Když byly pravidelně stříhány na "Pinot", tak jsem byla docela spokojená. Teď mi trochu porostly, délka mi vyhovuje, ale z té přírodní barvy se začal vystupovat zelený podtón. Tak jsem se znovu vrátila k chemii a svadim boj, zda ostříhat nebo zachraňovat.
Catherinne oba ucesy perfektni. Uz se tesim na zari.
Makara doporučuji zajet do Prahy za naši odborníci ![]()
minule si hrála se stříhem dvě a půl hodiny, zatím nikdo mi to tak krásné neprostrihal, mám fakt hodně vlasů a to prostrihani udělalo hrozné moc. Už nemám na hlave ptáci hnízdo, ale krásný účes a jsem schopna si ho i v rámci možnosti udržovat sama, protože střih ![]()
Oknel No, ja bych vlasů potřebovala přidat. Neprodáš
?
Makara klidně, Katka ti je tam schová ![]()
Catherinne Oknel krásné!
Catherinne Mám to vyfoukané do hladka a rozdíl je opravdu velký - odhadem více než 5 cm. Vpředu jsou prostě takové rousovité prameny. Přemýšlím, jestli jít někam na opravu.... Škody, že Praha je do nás trochu z ruky.
Oknel Ty jo, to je vlasů na tři hlavy! Teď jsem zvědava, jaké jsi to měla předtím, to muselo být nějak nezkrocená úplně jak lvi hříva!!!! Tak to nemusís ani foukat tolik do objemu. Je to moc hezké, i ta barva.
Jo, mně přijde tahle délka na podkovu už moc dlouhá, ale z fotky mi to nepřijde, že bys to měla tak markantní. Já mám teď vlasy o něco delší, přerostlé z podkovy a taky fakt netuším, jak se takhle tyhle polodlouhe mají ostříhat aby to nějak vypadalo. Jdu za čtrnáct dní.
Hanka H a nechceš zavolat jí? Že by to opravila?
Karja Na fotce to není až tak vidět...
Catherinne Přemýšlím o tom, ale je mi to tak nějak žinantní
! Ona je paní občas dost nepříjemná ... Asi to ty tři měsíce do další návštěvy vydržím.
Makara osobní zkušenost s henou moc nemám, všechno funguje jinak, ta zelená bývá problém hlavně při odbavování.
Hanka Nemožná blbá otázka, ale proč chodíš k někomu kdo je *občas dost nepříjemný* ?
Catherinne Pětadvacet let jsem chodila k výborné kadeřnici, před pár lety odešla do důchodu a od té doby hledám. Narazila jsem na jednu, která dobře stříhala, ale nechtěla mi dělat melír - prý mám moc vlasů, moc dlouhé, nabízela jiné techniky - spíš než nabízela, nutila barvu - a to nechci. Tahle je taková přestupní stanice, byla jsem tam tak pětkrát, že je taková puchejřovitá bych jí odpustila, ale dneska jsem si střih opravdu představovala jinak, a myslím, že jsem se i jasně vyjádřila. Chtěla jsem to kratší a rovné. Sonduju po známých apod. Jestli zu je nějaká Plzeňačka a má šikovnou kadeřnici, budu ráda, když se ozve!
Hanka H plzeňačky jezdí ke mně ![]()
Naplánuj si za dva, tři měsíce výlet do Prahy, rezervuj si na mě 5 hodin a uděláme krásný, jemný melír a střih
Catherinne Díky, promyslím!
Catherinne a Oknel neviem odtrhnúť oči , nádherný účes, premyslený, prepracovaný, krásna farba![]()
Hanka H Si kočka, máš pekné vlasy s obrovským potenciálom na parádny strih. A na nepríjemnú kaderníčku kašli, to je rovnako zlé ako nešikovná kaderníčka, ak nie horšie.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)