Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Ounz
20243 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 15:16

Lilly_Ku jaký? Ja reflex od jistý doby nečtu, ale tohle mě zaujalo..toho se skoro bojim

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 15:23

Sweet Potato no veď hej

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 15:27
Reakce na barbucha:

​Z dětství?! Vždyť je jí 16! Když si tak vzpomínám... tak v 16 už je člověk docela na výši - co se intelektu týče. Možná dokonce líp než pozdějc, než ho semelou a rozptýlí různý životní peripetie.

Nemá sice zkušenosti, ale tím pádem ani žádný obtěžující zábrany

Ono sa tým asi myslí, že by mala behať po obchoďákoch, chichotať sa v starbuckse s kamoškami na tých otrasných chalanoch z Béčky a drankať od rodičov povolenie ísť na....kam sa teraz chodí? Stále na "disku"?

Ono ale tak nejako aj bez toho je tu kopa dievčat s inými záujmami a toto im nechýba, či už sa teda plavia do NY na plachetnici, alebo nie.

Offline Lilly_Ku
4399 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 15:41
Reakce na barbucha:

Lilly_Ku 

Ten Reflex mě teda kapku zaskočil.

​mne ani moc ne, za me se naposledy dal cist tak v devadesatkach...

Offline Lilly_Ku
4399 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 15:42

Ounz nejaky jakoze jak greta prisla o panenstvi, proste fakt misogynni fory nejhrubsiho zrna...

Reflex taky nectu, ale ze zajmu jak se v cesku vyviji novej feminisnus sleduju Everyday Patriarchy Bullshit, tam to myslim bylo

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 16:04

Karja dospelym ty starosti nechat nemuze, protoze ona vlastne vytahla proti dospelym. 

V 16 jsme cinkali klicema na namesti, mladi jsme si neprisli a uz vubec jsme to nehodlali nechat ty dospele. demostrujici mladeznici jsou stari tak akorat . Zas je nemuzeme oprasovat az do triceti, aby se z toho nedejboze nezblaznili. Tento svet je i jejich a jejich generace dnesni laxnost vsech pravdepobne odnese nejvic. 

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 16:38
Reakce na continuity:

Karja dospelym ty starosti nechat nemuze, protoze ona vlastne vytahla proti dospelym. 

V 16 jsme cinkali klicema na namesti, mladi jsme si neprisli a uz vubec jsme to nehodlali nechat ty dospele. demostrujici mladeznici jsou stari tak akorat . Zas je nemuzeme oprasovat az do triceti, aby se z toho nedejboze nezblaznili. Tento svet je i jejich a jejich generace dnesni laxnost vsech pravdepobne odnese nejvic. 

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 17:04

A již se vyslovil i Ovčáček. No proč mě to nepřekvapuje. Greta by mohla bejt ráda, kdyby ji jeho živitel rovnou nepřetáh holí.

Jiří Ovčáček@PREZIDENTmluvciJe to velmi smutná podívaná. Ubohá oběť manipulací zla převlečeného za světlo. Nejhorší jsou ale ti, kteří ji pokrytecky poslouchají, freneticky jí tleskají a vyhlašují závazky.

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 18:07

Dneska jsem byla lina veset pradlo, ze ho strcim do susicky, mam extra nevykonnou, susi se tam tak pul roku. Vzpomnela jsem si na Gretu a sla ho povesit!!!

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 18:07
Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 18:08
Reakce na Mutziputzi:

Karja A tak ty si nevěděla co máš dělat přece, eště nedávno, né

​Ja to nevim jeste dneska, cekam ze az se vypotim z ty matersky, tak me neco osviti:-F. Doufam, ze to nebude napad mit vic deti a zustat doma, hovezi napady mam!

Offline MP Marge
6363 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 20:16
Reakce na slniecko:

Ono sa tým asi myslí, že by mala behať po obchoďákoch, chichotať sa v starbuckse s kamoškami na tých otrasných chalanoch z Béčky a drankať od rodičov povolenie ísť na....kam sa teraz chodí? Stále na "disku"?

​Ja se priznam, ze me osobne v 16 nic z vyse uvedeneho nelakalo, a vubec se Grete nedivim, ze ji zrejme taky ne

Offline MP Marge
6363 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 20:17
Reakce na barbucha:

A již se vyslovil i Ovčáček. No proč mě to nepřekvapuje. Greta by mohla bejt ráda, kdyby ji jeho živitel rovnou nepřetáh holí.

Jiří Ovčáček@PREZIDENTmluvciJe to velmi smutná podívaná. Ubohá oběť manipulací zla převlečeného za světlo. Nejhorší jsou ale ti, kteří ji pokrytecky poslouchají, freneticky jí tleskají a vyhlašují závazky.

​To je vul

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 21:54

slniecko Ja jsem tim nemyslela rozhodne chodit na disku, ale tu kopu jinych zajmu, ale jaksi bez negativnich starosti.....Ale ja byla asi hodne zaostala jako mlada:-D

Offline Ounz
20243 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 00:52

Lilly_Ku strašný, achjo. Everyday patriarchy..sem neznala, díky za tip. 

Offline stes
8432 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 08:45
Reakce na Karja:

Dneska jsem byla lina veset pradlo, ze ho strcim do susicky, mam extra nevykonnou, susi se tam tak pul roku. Vzpomnela jsem si na Gretu a sla ho povesit!!!

Offline stes
8432 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 08:48

Karja tos byla teda zaostalá hrozně!!!  já teda rovněž. protože normální šestnácky mají ambice přeplouvat s bodyguardy a novináři oceán a řečnit v americkým senátu. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 08:52

stes promiň ale to sou kecy level Ovčáček, ty normální šestnáctko

Offline stes
8432 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 09:01

Mutziputzi klííd - reagovala jsem na něčí koment, mělas napomínat původce, když už si to tedy neumíš odpustit

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 09:01

stes ten byl mu je, nebo sem vztahovačná megera??