Lilly_Ku jaký? Ja reflex od jistý doby nečtu, ale tohle mě zaujalo..toho se skoro bojim
Omfg
Sweet Potato no veď hej ![]()
Z dětství?! Vždyť je jí 16! Když si tak vzpomínám... tak v 16 už je člověk docela na výši - co se intelektu týče. Možná dokonce líp než pozdějc, než ho semelou a rozptýlí různý životní peripetie.
Nemá sice zkušenosti, ale tím pádem ani žádný obtěžující zábrany
![]()
Ono sa tým asi myslí, že by mala behať po obchoďákoch, chichotať sa v starbuckse s kamoškami na tých otrasných chalanoch z Béčky a drankať od rodičov povolenie ísť na....kam sa teraz chodí? Stále na "disku"?
Ono ale tak nejako aj bez toho je tu kopa dievčat s inými záujmami a toto im nechýba, či už sa teda plavia do NY na plachetnici, alebo nie.
Lilly_Ku
Ten Reflex mě teda kapku zaskočil.
mne ani moc ne, za me se naposledy dal cist tak v devadesatkach...
Ounz nejaky jakoze jak greta prisla o panenstvi, proste fakt misogynni fory nejhrubsiho zrna...
Reflex taky nectu, ale ze zajmu jak se v cesku vyviji novej feminisnus sleduju Everyday Patriarchy Bullshit, tam to myslim bylo
Karja dospelym ty starosti nechat nemuze, protoze ona vlastne vytahla proti dospelym.
V 16 jsme cinkali klicema na namesti, mladi jsme si neprisli a uz vubec jsme to nehodlali nechat ty dospele. demostrujici mladeznici jsou stari tak akorat
. Zas je nemuzeme oprasovat az do triceti, aby se z toho nedejboze nezblaznili. Tento svet je i jejich a jejich generace dnesni laxnost vsech pravdepobne odnese nejvic.
Karja dospelym ty starosti nechat nemuze, protoze ona vlastne vytahla proti dospelym.
V 16 jsme cinkali klicema na namesti, mladi jsme si neprisli a uz vubec jsme to nehodlali nechat ty dospele. demostrujici mladeznici jsou stari tak akorat
. Zas je nemuzeme oprasovat az do triceti, aby se z toho nedejboze nezblaznili. Tento svet je i jejich a jejich generace dnesni laxnost vsech pravdepobne odnese nejvic.
![]()
A již se vyslovil i Ovčáček. No proč mě to nepřekvapuje. Greta by mohla bejt ráda, kdyby ji jeho živitel rovnou nepřetáh holí.
Jiří Ovčáček@PREZIDENTmluvciJe to velmi smutná podívaná. Ubohá oběť manipulací zla převlečeného za světlo. Nejhorší jsou ale ti, kteří ji pokrytecky poslouchají, freneticky jí tleskají a vyhlašují závazky.
Dneska jsem byla lina veset pradlo, ze ho strcim do susicky, mam extra nevykonnou, susi se tam tak pul roku. Vzpomnela jsem si na Gretu a sla ho povesit!!!
Karja A tak ty si nevěděla co máš dělat přece, eště nedávno, né
Ja to nevim jeste dneska, cekam ze az se vypotim z ty matersky, tak me neco osviti:-F. Doufam, ze to nebude napad mit vic deti a zustat doma, hovezi napady mam!
Ono sa tým asi myslí, že by mala behať po obchoďákoch, chichotať sa v starbuckse s kamoškami na tých otrasných chalanoch z Béčky a drankať od rodičov povolenie ísť na....kam sa teraz chodí? Stále na "disku"?
Ja se priznam, ze me osobne v 16 nic z vyse uvedeneho nelakalo, a vubec se Grete nedivim, ze ji zrejme taky ne ![]()
A již se vyslovil i Ovčáček. No proč mě to nepřekvapuje. Greta by mohla bejt ráda, kdyby ji jeho živitel rovnou nepřetáh holí.
Jiří Ovčáček@PREZIDENTmluvciJe to velmi smutná podívaná. Ubohá oběť manipulací zla převlečeného za světlo. Nejhorší jsou ale ti, kteří ji pokrytecky poslouchají, freneticky jí tleskají a vyhlašují závazky.
To je vul ![]()
slniecko Ja jsem tim nemyslela rozhodne chodit na disku, ale tu kopu jinych zajmu, ale jaksi bez negativnich starosti.....Ale ja byla asi hodne zaostala jako mlada:-D
Lilly_Ku strašný, achjo. Everyday patriarchy..sem neznala, díky za tip.
Dneska jsem byla lina veset pradlo, ze ho strcim do susicky, mam extra nevykonnou, susi se tam tak pul roku. Vzpomnela jsem si na Gretu a sla ho povesit!!!
![]()
![]()
Karja tos byla teda zaostalá hrozně!!! já teda rovněž. protože normální šestnácky mají ambice přeplouvat s bodyguardy a novináři oceán a řečnit v americkým senátu.
stes promiň ale to sou kecy level Ovčáček, ty normální šestnáctko![]()
Mutziputzi klííd - reagovala jsem na něčí koment, mělas napomínat původce, když už si to tedy neumíš odpustit![]()
stes ten byl mu je, nebo sem vztahovačná megera??![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)