Lamicka já se ptám i vlastního dítěte, nebo aspoň oznamuju předem, že se něco chystám udělat.
Omfg
žluťásek ja vlastne taky, ale jen u jinych ukonu, nez je treba pohlazeni nebo mazleni
Lamicka jj, jasně. Jen si toho všímám třeba u mojí mamky, že z ničeho nic popadne syna a začne mu vytahovat kalhoty v pase nebo zapínat mikinu. Já mu to už od miminka říkám. Už když byl úplný prtě, ptala jsem se ho, jestli mu můžu vyměnit plínku
samozřejmě řečnicky,žejo.
Hwi někdo je citlivý i na ty očekávané dotyky a třeba masáž je pro něj utrpení.
to budu asi já. Nemám ráda, když na mě někdo sahá a masáž si vůbec nedovedu představit, jak by to jako mohlo být příjemný. No a doktor mi i naměří normální tlak
(běžně v provozu mám nízký, ale to ten doktor asi nikdy nezjistí...)
Šla bych na masáž ![]()
Já mám zážitek z koncertu Depeche Mode v létě.Měla jsem seklý záda(byla jsem stažená bandáží, bederním pásem, nalepenou hřejivou náplast a na prášcích)a ženská za mnou mě chytila za pas a posunula mě(škubem)
Tak to jsem na ni zaječela (v úleku, bolestí a vztekem).
EDITH4B obávám se, že bych jí vyrazila zuby loktem - no možná ne s těma bloklejma zádama. Tohle jednání může být fakt nebezpečný...
Dneska mě dostaly dvě zprávy:
Maďarsko čínské policejní hlídky v Maďarsku
a program semináře pro učitele na Slovensku. Hoax to prý není.
Nevím, jestli jsem se zbláznila já nebo svět.
Ježíš Kristus byl Slovák?![]()

Torrah to prvni me nakrklo uz vcera a to druhy jsem povazovala za vtip![]()
Torrah no nazdar...k obojím teda. Tahle nepříliš plíživá demagogie na SL. nevěští nic dobrého.
Dneska mě dostaly dvě zprávy:
Maďarsko čínské policejní hlídky v Maďarsku
a program semináře pro učitele na Slovensku. Hoax to prý není.
Nevím, jestli jsem se zbláznila já nebo svět.
Už to zatrhlo ministerstvo školstva a daný kulturák zrušil prenájom sály.
To že sa to tvárilo oficiálne, to ešte neznamená, že aj bolo.
A áno, takéto kydy sú medzi...ako to nazvať...ehm...pomerne rozšírené. Všetko je slovenské a keď sa nedá tak aspoň slovanské.
slniecko no zatrhli - nedoporučili účast. Jako pitomci se najdou všude, co si budem povídat.
Torrah tak ministerstvo školství nemá žádnou možnost to zrušit, jelikož to neorganizuje.
Ze svých pravomocí nemůže nikomu zakázat účast na čemkoliv. Zas až tak daleko ta totalita na Slovensku ještě naštěstí nepokročila.
To je vůl, toto.
Pan doktor je pěkný hovado. Hlavně že se zviditelní.
continuity to je mi jasné, že to zakázat nemůžou. Slniečko psala, že to "zatrhli", na to jsem odpovídala. Nicméně to, co tam teď produkují některé ty strany nebo kandidáti na prezidenta (viz "moje první návštěva bude do Ruska, ne do Čech k podporovatelům fašismu - Harabin), je opravdu děsivé. Vím, že je to takový "slovenský Okamura", ale i tak... doufám, že u nás to takhle daleko nikdy nedojde. Ale bojím, bojím.
stes arogantní pitomec, kterému na nikom nezáleží. Svoboda, no.
Torrah no Harabin je teda taky úkaz - ještěže má nízké preference, ale i tak je 11 % dost...
Torrah myslela som to tak, ako to continuity napísala.
Ono hlavne tým neodporučením dali jasne najavo, že to s nimi nejako nesúvisí, lebo sa to snaží tváriť ohromne oficiálne.
slniecko chápu. Jen mi přijde hrozné, že tohle cílí na učitele. Zajímalo by mě, opravdu zajímalo, kdo na takový seminář chodíl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)