dynda Aha!
Zkusím se pro tu srandu poptat jinde, dnes vyrážím do víru velkoměsta ![]()
Pinot Noir Jj, tyhle typy, co nevědí, tak to udělají znám a mám ve velké oblibě ![]()
dynda Aha!
Zkusím se pro tu srandu poptat jinde, dnes vyrážím do víru velkoměsta ![]()
Pinot Noir Jj, tyhle typy, co nevědí, tak to udělají znám a mám ve velké oblibě ![]()
dynda "Spletité" je správný přívlastek pro poštovní postupy.![]()
prďola No ja som to pozerala, no a nie je toto to čo potrebuješ? Ja bez karty to neoverím, chce to totiž prihlásenie no.

paktofonika já jsem se do hybridní pošty kvůli tomu zaregistrovala a zkoušela to. je to opravdu jen virtulální pobočka pro poslání papírového dopisu. zkoušela jsem to oblbnout tím, že vložím prázdný list a napíšu adresu - to by opravdu šlo. ale hned další krok byla kompletace, zaplacení a odeslání. šlus jako!
žádné - tady máte el. adresy a prosím počkejte až dorazím s realnými zásilkami, ke kterým si ty adresy načtete
prďola Ale ty popisuješ Dopis online, ja píšem o podaní online. Dve rôzne služby. No mám v tom bordel :D

paktofonika Ups!
No fakt, že jo!
Díky moc, vyzkouším i toto. Ostatně zítra tam vlítnu s další várkou zásilek.
Jsi neúnavný hledač těch správných cest! ![]()
![]()
Mně právě o tom předvyplnění v podání online říkala pošťačka na poště partner, že to jako existuje, ale že ona mi to pak nemůže přijmout, ale abych to využila. Jo a vlastně jak to bylo dál... Raději jsem stáhla aplikaci zásilkovny a využila zásilkovnu, protože to bylo levnější. Možná o tom zauvažuj, tam se totiž vůbec nemusí nic psát na balík, žádná adresa, jen se to naťuká do aplikace, objedná se, že to zajdeš podat na jejich pobočku, tam už pak naklušeš s balíkem a kódem, odhodíš to tam a sleduješ, jak to putuje. A bylo to dost rychlý. Akorát potřebuješ od adresáta telefon nebo mail myslím.
Hodila jsem to do knih, ale přidávám to i sem, tematicky se to hodí :-)
dynda Díky! Domíchám, zabalím a hned se na ten průzkum online podání vrhnu ![]()
Taky mě mohlo napadnout ti to napsat dříve. Na tu zásilkovnu je taky potřeba vědět, do které pobočky pro to adresát půjde.
dynda Jasně, to bych ještě dodatečně u adresátek poptala, moc díky! Horší je, že naši nejbližší Zásilkovnu do května zavřeli. Ale tak snad bude ještě nějaká otevřená v dosahu ![]()
prďola Ahoj, ještě jednou díky moc za dezinfekci, příspěvek Helppes poslán. Prosím můžu mít ještě asi úplně blbý dotaz? Doma jsem otírala takovými těma dezinfekčními ubrousky kliky madla a tak. Když mi teď došly, funguje ten dezinfekční gel stejně? Jako že si kápnu trošku na kus látky a pomatlám? Je to ale škoda, chtěla bych si to šetřit na ruce, fungoval by stejně třeba jar?
Marbuša Na kliky a madla funguje dezinfekce úplně stejně, jen je v ní dost zbytečně ten glycerin a Tea tree oil
Připravím ti velmi jednoduchou dezinfekci na povrchy, jen bych ti ji dala v nějaké prachobyčejné lahvičce a ty by sis jí doma přelila do nějaké s rozstřikovačem?
edit: jar určitě ne, to spíš nějaká úklidová verze savo
prďola Díky moc. Ráda bych napsala, jak budu k dispozici, ale z původního HO se klube, že budu muset do práce a nevím ještě kdy. Tzn., že někdy bych mohla zajet k Tobě do Letňan, muž by mě hodil autem a mohla posloužit jako kurýr po tom mým severu (ale vypadá to, že nikdo kolem mě blízko nebydlí - nebo jsem aspoň tady v diskusi nikoho nezaznamenala) a zároveň budu NĚKDY v příštím týdnu a možná zítra nebo pozítří v práci v Praze 4, a to bych zas mohla vzít od Tebe pro někoho, kdo by si přes den mohla zajet na Zelený pruh. Kdyby ale nic nebylo pro další, tak Tě vůbec nechci otravovat s dezinfekcí pro sebe!
Zpráva pro mimopražské - prioritní zásilka s dezinf. dorazila hned druhý den a dokonce mi ji pošťačka donesla až dom
Díky moc, obětavá prďola !!!![]()
![]()
![]()
Marbuša Na Zeleném pruhu můžu vyzvednout
Marbuša Na Zeleném pruhu můžu vyzvednout
A máš u Prďoly něco teď připraveného nebo až v příštích dnech?
Marbuša Až v dalších dnech, teď jsem vše rozdistribuovala.
Marbuša Dáš vědět, kdy budeš moct, já to tu budu mít připravené.
Jinak tu mám v poznámkách, že bych měla předat ještě lahvičku mnum tady by asi docela to kurýrní předání pomohlo.
Potom lahvičku pro holka hnědooká a další pro Zimulka - jejich další distribuci nebo domluvu distribuce
bych asi nechala na Sweet Potato (nemám přehled kdo kam jezdí).
A pokud si u tebe na Zeleném pruhu bude Sweet Potato cokoliv přebírat, tak pošlu i domluvenou dávku pro ní... to by šlo, ne? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.