Podpora za časů korony
Dadoo a bude cim dal tim vic takovych dni ![]()
![]()
Možná už je pozdě a všichni jsou bavlněnými rouškami zavalení... Ale mám tu pár roušek pro děti a zbytky dalších látek. Tak kdyby měl někdo zájem, nebo věděl kde se ještě hodí, ráda je daruji :-) Osobní předání Praha 8

MPLee Máš je moc hezký :-).
MPLee jsou moc krásný
Sama bych je klidně nosila.
MPLee Ty jsou krásné![]()
MPLee krasne
Děkuji všem :-) Nejsou dokonalé, občas někde lezou nitě, nebo jsou trošku křivé, ale funkci plní. Nemám svůj stroj, ale maminka za týden ušila a rozdala přes 500 roušek a ráda mi ho pak půjčila, tak jsem 150 také zvládla. Ve velkém už to dál časově nezvládnu, ale látky ještě na pár kusů jsou. Není problém ušít i pro dospělé :-)
Tady další část vzorů a ještě určitě něco najdu...

MPLee teda toho medveda na kole bych brala i pro sebe! :))
razorblade Já ho taky nosím! A vůbec, všechny ty zvířecí roušky jsem šila na veterinu ![]()
MPLee Moc hezké.
A připomnělo mi to takovou vtipnou historku, můj muž pracuje v japonské firmě a kamarádka mu ušila roušku s nápisem Tokyo....a kolega Číňan se ho podrážděně zeptal, proč nosí na roušce symboly japonské císařské armády, které používala za druhé světové války a během okupace Číny. A aby si raději vzal jinou, až budou mít videokonferenci ![]()
MPLee Tie sú krásne, nosila by som všetky.
S mamkou ste úžasné ![]()
razorblade Já bych brala jakoukoli!
MPLee pokud máš ještě látky, ráda si je prevezmu, samozřejmě za úplatu. Už nemám z čeho sit a zájemce o rousky ještě mám.
Dadoo
Tak ja po sto letech padim do zvireciho vlakna! Honem honem!
MPLee My my my, moc rádi. Jsou krásný, já jsem úplně levá na šití. Poslala jsem ti zprávu.
MPLee Teda já chci být dítě a chci být z Prahy!
Jste s maminkou šikovný, smekám.
MPLee ty jsou krásný... Já si včera koupila ptáčkový a v po si jdu pro kočičí látku:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)