Ignis jasně, připíšu ![]()
Ellen díky za doplnění. já tu SZ eviduju, jen nějak nestíhám odpovídat ![]()
prďola
andulka01
Momentálně je zájem o 4ks U barbucha (@RoSa, paktofonika , holka hnědooká )
Plus jeden pro continuity
Další 4 tedy může dovézt mnum na jih pro první čtyři přihlášené. Tj @mnum, Catherinne (té buď předám nebo prý mohu poslat po moora s látkami), Solathis
Čtvrtou může mít coralline , pokud si ji dokáže vyzvednout na Pankráci, jak psala výše. U mnum .
Pokud to není realizovatelné, vezmu si čtvrtou s dovolením já.
V dalším kole bychom pak andulka01 vyslaly na sever za Coralline a dalšími.
Mimopražské se snažím evidovat bokem,
zatím jisté je Dadoo a Emi spolu
Děkuji, máte s tím holky spoustu práce. ❤️
#Sweet Potato Utčitě! Uh.Brod spojíme a já Leny předám.
prďolaprodim te, koukam na ten postup - predpokladam ze vysledny procents jsou objemovy a znaci vyslednou konc. kazde slozky...resim ted kvuli tomu peroxidu, mam bud 30% nebo 10%, tak at si to nejak napocitam.
Pokud tedy bude moznost a moc bych te prosila o pokus o objednani toho EtOH pro hradeckou sekci
ja se pokusim vysondovat, co vse tu jeste mam z vlastnich zdroju, bude to urcite bez esenc. ten nemam, ultracistou vodu a glycerol snad v pohode.
V SZ bychom se pak domluvily.
děkuju strašně moc
Marbuša Ty jsi v těch Záběhlicích, že? Co s tebou?![]()
Ellen Mně neděkuj.
Já děkuji prďola seč můžu! ![]()
![]()
Sweet Potato U mňa oprava. Ja som az v druhej várke. Vyzdvihnúť môžem sama a vziať i pre ostatných v centre (Praha 1,2,5,7 pripadne Karlín + Vysočanská)
prďola Prosím do sz kam mám dnes odpoledne přijet.
Sweet Potato Díky!
Lama_z_Lana uvedená procenta jsou objemové, tj. 72% lihu je uvedeno pro koncentraci 96%, peroxidem jsem počítala klasickým 3%.
Odpověď na další objednávku lihu zatím nemám, ale určitě dám vědět ![]()
paktofonika Ok, já se ty várky snažím skládat i podle lokalit a tys mi seděla k Barbušině sekci. Přifařím tě teda k Letné aspol.
prďola na jih teda asi můžeš expedovat o lahvičku víc.
Tím by andulce odpadla jedna cesta.
prďola Sweet Potato Help!? Takže vyzvedávám u tebe?
prďola Díky za info, tak si rozumíme ![]()
hledám i jiný cesty samozřejmě, mám možnost udělat něco spíš z isopropanolu, což je podobný, jen to bude trošku víc srmdět (tak 2-3l bych asi zvladla).
Otáka je, kdo by teda z HK a nějakého rozumného okolí chtěl razorblade ? Poštou není problém poslat, já teda nemám auto, tak ten rozvoz je limitovanej na kolo ![]()
andulka01 No že bys nemusela jezdit nevimkdeprďolabydlí. Dává to smysl, ne?
Ještě se asi najezdíš dost.
já bych chtěla prosím dva kusy a je mi jedno, jestli to bude z prahy nebo z HK
jak a kde se mám nahlásit?
a jedná se o doručení poštou/kurýrem do Žďáru n.S
Sweet Potato Tak jo, prostě mi řekneš kam jedu a bude. Když se tu nebudu tolik vyskytovat (práce moc), prostě mi zavolej. Z Nupak pojedu okolo čtvrté, pak to bude jak řekneš :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.