Sweet Potato Vid!? Ja jsem to fotila z ulice a mela jsem nutkani to jit obhlidnout bliz, ale v USA se "trespassing" bere velice vazne a jako cizinka na studentskem vizu jsem si nemohla dovolit, aby me mistni policie zabasla! Ale dodnes me to mrzi...
Paranormalni a jiné podivné aktivity
MP Marge tak ten je! Ale fakt vypadá jak z hororu.![]()
tv Jo!!! Jako z filmu ![]()
Kdyby v tom Michiganu nebyla tak vysoka nezamestnanost, tak se tam odstehuju a dum koupim!
MP Marge první co mě napadlo jak ten dům vidím tak horor o té strašidelné panence,
Chucky? brrr
viktorka_od splavu Nemyslis Annabell?
Chucky, to byla takova kravina...
MP Marge já tam vidím American horror story![]()
MP Marge kravina přesně, jo, a ten divně kýčovitej barák mi do toho přesně zapadá:-)
MP Marge ty si rada zahravas, co? ![]()
rasaNori To ani ne - spis me laka myslenka ziskat lacino takovej krasnej barak ![]()
74SLena Něco podobného mi vykládal kdysi syn, ale teď už se o tom bavit nechce.
viktorka_od splavu Liché ponožky nemáme.
Jenže u nás se všechny sundávají přímo u koše s prádlem a tam se hodí.
u nás se všechny sundávají přímo u koše s prádlem a tam se hodí.
máte šikovný ponožky!![]()
tak jsem tady chytila lichožrouta..chybí mi ponožka ![]()
![]()
SunEclipse jestli tu druhou chces hodne rychle zpatky, tak tu lichou vyhod ![]()
MP Marge když tu fotku zvětším, tak v levým horním rohu dveří, vidím obličej ![]()
MP Marge Sice je vyfocen čerstvě vypulírovaný a za bílého dne, ale stejně vypadá jak ze Scooby-Doo. Tam nemůže nestrašit!
Na mě působí velmi nepříjemně, nechtěla bych v něm být. Ale na první pohled se zdá malebný.
Vidite nekdy ve vzorku na dlazdicich nebo ve dreve nebo v jinych vzorech neco, co tam neni? My mame na podlaze na wc chlapa s knirem v beranici a na jinych dverich modliciho se mnicha.
Kokoska My měli na podlaze v koupelně polednici
Bowle o berlicce, hnaty krive?
Kokoska Jasně. Máma kdysi měla kytkatý župan a mezi těmi kytkami na mne koukaly strašidelné ksichtejčky. Například.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)