999 Jezis no, a tady clovek resi pomalu zda se muze se sousedkou bavit na 5m po smeru vetru!
Koronavirus
A jde se venčit...

Jen si říkám, že ten hafan, kterého jsem v jeho pěti letech dost pracně učila oční kontakt, musí být asi trochu zmatený ![]()
prďola Super vlasy
. Sakra, už bych fakt potřebovala ke kadeřnici, hlavně kvůli barvě ... Tak nic
.
prďola To je super fotka :-). Ty jsi změnila barvu vlasů?
999 Nee, to samo a možná je ta fotka taky trochu přepálená ![]()
a dyť se proti těm virózám snad ty zvířata každej rok očkujou, ne?
já se tu nechci stavět do roli odborníka, ano, vakcinace proti FELV existuje, ale není to úplně běžné očkování, řekla bych. Nejčastěji jsou kočky naočkované trojkombinací tzv. kočičích nemocí. Vakcinují se proti herpesviróze, kaliciviróze a panleukopenii.Proti FELV se taky očkuje, ale už je to víceméně nad rámec této nejběžnější trojkombinace. Spousta lidí to kočkám nedává.
Svatá Korona ochránkyně proti epidemiím. To jsou paradoxy.
prďola Jé, to jsem ráda, že tě vidím, zlato
Doufám, že šampon udělá to samé s mými vlasy![]()
Brňáci, fakt vám tam jezdí brněnský drak v roušce? Prosím foto!
brrr lol
999 Jako mně to přijde úplně logický, myslím, že to je pro mládež o to víc lákavý. A takový "bytový" zakázaný večírky už dneska nezažiješ!!
Sweet Potato Myslíš šalinu? Já teda MHD nejezdím, ale viděla jsem včera článek s fotkou.

Garfie A za chvíli je začnou pořádat i ty důchodci :-).
Ten tatar, takto drahý otec zřítelnice, mi na můj plačtivý a vyčítavý mail konečně odpověděl. Poměrně stručně:
"Ignoring everything."

![]()
Renusatko Ta je! Už ji posílám vnukovi!![]()
viktorka_od splavu dobrá, budu to považovat za lichotku.Jako když jsem naposled vezla vnuka, zaparkovala u chodníku a on řekl "tohle auto parkuje samo". Mám hodně malý auto.
Tak Betty taky mám hodně malý auto a předtím jsem měla velký. no a s tím prckem jsem se to musela naučit:-) rozhodně neparkuje samo! každopádně ti to jde zjevně hladce, takže jsi ještě k tomu šikovná. já myslím že je lepší brát tyhle poznámky jako komplimenty a vůbec já čekám spíš něco pozitivního, tak mi kolikrát dojde až za drahnou dobu, že to možná ten člověk myslel jinak![]()
dneska byl na čt24 rozhovor s italskym novinářem, co si tim koronavirem prošel
Claudio Chiari (cca 38:00 min.)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)