dzizisketa Pavlena bingo, tehla sa dávala do pece a pred prechádzkou sa vybrala a horúca dala do tejto schránky.
eM ja som presvedčená, že mimo zimy sa tam určite dalo prevážať aj kadečo iné ![]()
dzizisketa Pavlena bingo, tehla sa dávala do pece a pred prechádzkou sa vybrala a horúca dala do tejto schránky.
eM ja som presvedčená, že mimo zimy sa tam určite dalo prevážať aj kadečo iné ![]()
Poznáte?

Dalia Housenka lišaje?![]()
Dalia Ooooo!![]()
Dalia Krásný úlovek. Neni na ni pozdě? (Jen se bojím, aby kvůli ní některé tohle vlákno nezavrhly)
Při neděli něco lehkého. Dostala jsem to jako svatební dar!![]()

Sweet Potato Proč by ho měly některé zavrhnout?
U nás je dost teplo, přece jenom jsem na jihu, a housenky lišaje jsou koncem léta a začátkem podzimu k vidění. V této velikosti už se brzy půjde zakuklit.
(Jen se bojím, aby kvůli ní některé tohle vlákno nezavrhly)
Proč? Lišaji jsou
a housenky jakbysmet...![]()
Dalia Moc hezké fotky, v reálu jsem housenku lišaje už dlouho neviděla, tak mi udělaly radost, díky...![]()
Sweet Potato Česač na čučoriedky?
euridike Narazila jsem na ni včera s Jollinkou při odpolední procházce.
Vlastně ji první objevila Jolla.
Biely kvet Nene, ty jsou o hodně větší.
Sweet Potato Aha, tak to ano, já myslela spíš na nějakou nelibost/pověrčivost vůči lišajům...
A ta věc - není to taková ta pomůcka pro krájení cibule?
Sweet Potato Máš arachnofobii? Já taky. Každé setkání s větším pavoukem je pro mě na hranici infarktu. ![]()
euridike ![]()
A úplně malým písmem - někdy ji používám.
Dalia Ta je opravdu nádherná!!
Sweet Potato mmám doma!
Držák na krájení. A hlavně pomocník k Tygrovi na strouhání. Jinak s tím nepracuji.
Kdyby někdo nevěděl.. https://youtu.be/mmJndolmQyY
Kdo to ví, odpoví...![]()

euridike Všechno, co mne zatím napadlo, bylo dost bolestivé![]()
Sweet Potato Tímhle směrem se neubírej...
//Ale teda při neopatrné manipulaci si ublížit lze, to ne že ne...//
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.