žluťásek Sweet Potato moje tiež, asi to ine slovo ani neponúka ![]()
Hádanky...
continuity Anglické mi uniklo, dík, taky zkusím.
A už je tam nové slovo.
Teda, ted me mrzi ze jsem to proflakla, netusila jsem ze maji vsichni stejne. smazu to
Sweet Potato ja to neznam, to hledany slovo se sklada z tech barevnych pismen? Jaky vyznam maji ty ruzne barvy?
Vpravo nahoře je nápověda.
Žlutá - dobré písmeno
Zelená - dobré písmeno i místo.
Jen by mne zajímalo, jestli je nějaká full verze, kde ti nedají nové slovo až za hodinu.
Protože už půlhodiny mi tam visí, že nové slovo za 23:17:31
Sweet Potato je, to jsem si nevsimla, dik!
Už je aj slovenská verzia slovka.sk a úplnou náhodou som slovo trafila na druhý pokus
. Ale je to bez diakritiky, takže značne jednoduchšie ako česká verzia.
Mrakoplas Jé, to jdu vyzkoušet.
Mrakoplas na piaty. To som na tom rovnako ako v angličtine. ![]()
Já se přiznám, že jsem to pochopila až na pátem řádku :( kdy mi napadlo zmáčkout to zelený tlačítko a tím pádem jsem to teda neuhodla. A štve mě, že nevím, co tam bylo, krucinál.
continuity no ďalšie som neuhadla vôbec. Resp uhadla, ale len bezorizornym skúšaním písmen, vôbec som to slovo nepoznala ![]()
Mrakoplas to slovenské?
Mne sa to zle háda oboje. Budem ďalej hádať anglické, to už mám celkom nacvičené.
continuity áno. Ale aj mne sa to zle hada, tým, že tam nie je možnosť doplnat písmena s diakritikou. Potom mám slovo _elma a dobre dlho rozmýšľam, čo to môže byť až vyskúšam všetky písmenká a aha, vezme to "selma". A na záver prepíše na správne šelma. V českej verzii si s tým viac vyhrali.
Mrakoplas no, to nie je môj problém.
Ja som na internete od čias, keď dobrým zvykom bolo písať emaily bez diakritiky - dokonca sa to uvádzalo v pravidlách pre nováčikov. Doteraz som si poriadne nezvykla.
Mrakoplas Mně ta chybějící diakritika taky přijde jako nevýhoda. A když jsem slovenskou zkusila poprvé (dík za tip!), zlobilo to. Opakovaně to neoznačovalo některá už vyzkoušená písmena a některá zcela nekonfliktní slova to prohlásilo za neexistující.
No a anglické často trefím, ale nevím, co znamená. ![]()
Sweet Potato Mě potěšilo, že to znáš jako mastermind, všichni tomu říkají logik. Je to jen detail, ale mastermind jsem jako dítě milovala, měla jsem takovou cestovní variantu, asi z NDR
Prostě po světě chodí ještě aspoň jeden člověk, co zná mastermind a hraje autobus![]()
Já to v dětství samozřejmě taky znala jako Logik. A v dospělosti jsem si i Logik koupila. Ale spíš bych čekala, že už Logik nikdo nezná.
mirajo A v autobuse bychom myslím mohly udělat parfumaniacký turnaj. Kdo se přidá? ![]()
Catherinne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)