Pry se ma reseni najit za 25 vterin. Asi mi to trvalo dyl, ale nasla.
Hádanky...
Kokoska no bylo to docela přímočarý a rychly, ale nestopovala jsem to.
continuity mně tyhle početní hádanky moc nejdou, byla jsem ráda, že jsem na to vůbec přišla ![]()
Kokoska tady se nic nepočítá, to tě akorát zastrašily čísla
Klidně by tam mohla být písmena nebo obrázky ovoce. (Za 25 vteřin jsem to určitě neměla)
Evaeva napsala jsem "početní hádanky mi nejdou", ale ono te není slavné tak všeobecně. Hlavně mám línej mozek a nechce se mu zapnout :)
Kokoska já musím vědět, jak zhruba na to. Jinak jsem taky líná přemýšlet.
Kokoska Tohle byly moje nejoblíbenější úkoly, když jsem byla malá. Nebo takové to "Petr má červený svetr, ale nemá kočku.....", což je vlastně to samé. :-) Určtitě jsem to měla do 25 vteřin, bylo to jednoduché, žádná komplikace.
Garfie mne se tak nejak zamlzej oci a ani nedoctu, jestli soused vlevo od Petra ma zeleny nebo zluty dum ![]()
Zebra se těmhle hádankám říkalo. Původ se přisuzuje Einsteinovi, ale kdo ví jestli.
https://mozkolam.cz/slovni-hlavolamy/zebry/einsteinuv-hlavolam/
Sweet Potato Oho, děkuji!!! ![]()

edit: mažu řešení (a jo, asi jich tam je víc)
Mám 20 + 1, která není v seznamu, ale já jí tam vidím ![]()
RoSa Muzu poprosit to řešení? Neviditelně.
RoSa jsem v haji, ja jich tolik ani neznam ![]()
1. Morčata na útěku, 2. Jelen, 3. Žlutý pes, 4. Slza, 5. Bůhví, 6. MIG 21, 7. Visací zámek, 8. Hudba Praha/Pražský výběr, 9. Lucie, 10. Olympic, 11. -123minut, 12. Šviháci, 13. Brontosauři, 14. Orlík, 15. Tři sestry, 16. Monkey Business, 17. Wohnout, 18. Katapult, 19. Traktor, 20. Traband, 21. YoYo Band, 22. Rybičky 48, 23. Vypsaná Fixa, 24. J.A.R, 25. Citrón, 26. Druhá tráva, 27. Psí vojáci, 28. Kabát, 29. Našrot/Mňága a Žďorp
RoSa Morčata na útěku
Celé je to super!
něco lehkýho...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)