Isca Jo, dneska ty můstky byly opravdu oslí! Vlk napověděl knížku, problém byl v tom, že jsem četla před mnoha lety a ten zásadní předmět jsem si prostě nepamatovala.
Knižní hádanky
Hanka H Tak připomenout letos 25. května ![]()
Nezapomeňte na tajný bonus. Dnes radi Julie.
Super, bonusovou hádanku jsem nečekaně vyluštila! ![]()
Dneska jsem byla supertupa. A musela hledat pod stitkem v databazi knih. A to jsem tu knihu nedavno cetla, ale byla hrozna hrozna hrozna. Tak jsem ji asi vytesnila z mozku ci co. Ale trochu si postezuju, nejak uz aspon podruhe vybrali akorat mainstreamovou zalezitost, nic co by stalo za hlubsi znalost.
Jos ja to "vygooglila" na martinusu. Nevim, nakolik jsi lustila predchozi sifry, ale vzdycky tam byly takovyhle knihy minimalne z pulky, tak jsou prodejce, nikoli vseobecne vzdelavaci spolecnost :)
moora Nikdy, tim to asi bude ![]()
Dneska jsem byla supertupa. A musela hledat pod stitkem v databazi knih. A to jsem tu knihu nedavno cetla, ale byla hrozna hrozna hrozna. Tak jsem ji asi vytesnila z mozku ci co. Ale trochu si postezuju, nejak uz aspon podruhe vybrali akorat mainstreamovou zalezitost, nic co by stalo za hlubsi znalost.
Byla fakt tak strašná? Já ji ještě nečetla, zrovna ji mám ale zarezervovanou v knihovně. Někdo tu knížku strašně chválí, někdo zase haní, tak jsem zvědavá.
Stará existence Cetlo se to dobre, prostredi krasne. Ale na me to bylo celkove prilis pateticke. Jenze mne se vubec nelibil ani Muz jmenem Ove napriklad..
Ja teda tajnou nevim dneska:(
Knížku jsem dneska dala na první dobrou - a musím se jí zastat! Líbila se mi, dala jsem ji i jako dárek. Ale proti gustu žádný dišputát
- viz obecné nadšení nad Mornštajnovou - a já mám z ní osypky!
notna dekuju! Uz jsem to konecne diky tomu vygooglila, ale prijde mi to trochu skoda, ze to musim resit takhle:D ovsem o knize sem vubec neslysela![]()
Já jsem to nejak taky vygooglila, ale teda o knížce slyším poprvé.
711990 Taky raději uhodnu sama nebo s nápovědou a bez googleni. Zase ale těch knih je tolik! To snad ani nejde znát všechny.
Mně teda k vyluštění dnešního bonusu nejvíc pomohla minirecenze od Jos :D Knížku jsem nečetla, ale podle ohlasů jsem si ji cca takhle nějak představovala, no... a hned mě to trklo.
Knížku jsem dneska dala na první dobrou - a musím se jí zastat! Líbila se mi, dala jsem ji i jako dárek. Ale proti gustu žádný dišputát
- viz obecné nadšení nad Mornštajnovou - a já mám z ní osypky!
souhlas se vším
Dnes na druhý pokus.
Malvin U mě to vždycky jistí Forrest, hádám až podle něho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)