Ounz páč anglickej má a při tom čtení je to super ![]()
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Karoleena lol, ten popis je dokonalej ![]()
Potrefenáhusa no to jo, já teď používam duden a musim u toho mít zaplej počitač, žejo..do čtečky mě to nenapadlo..dík :)
Knihovnu ja rada, jen prave moc nenakupuju. U ty knihovny mam problem s tim, ze nez tam dojdu,zapomenu, co jsem tam chtela (kdyz si to nerezervuju za cerstvy pameti.
Ctecku mam uz asi 5 let, ale fest ji uzivam az ted - na ceske knizky. Nakupy pres amazon me vycerpavaly, vzdycky jsem bud zapomnela heslo, nebo delali nejaky ofuky se stahovanim z cr a pri moji internetove gramotnosti jsem tim zabila vecer. A je fakt, ze nejaka ekonomicka pobidka mi tam taky chybi - jako ze by eknihy mohly byt levnejsi nez papirove ![]()
Gatita no prej ten papírovej tisk a vazba tvoří jen relativně malou položku z celkový ceny knihy
Gatita já zas beru to, že se s tou knihou někdo nadřel, ten papír by měl asi tvořit minoritu..v knihovně už sem dlouho nebyla, nemam na to čas a teď už sou mi knihy dostupný, ráda si je koupim (sem asi trochu hromadič knih)
Karoleena tzv. rozbitý zamlklý chlapec se sixpackem
to je jak fotoromán z Bravíčka
dočetla jsem ty Hodiny z olova, jak jsme tady onehdy doporučovala, když jsem nebyla ještě ani v půlce, a doporučuju i po dočtení...
Karoleena jsem rada, ze se konecne s nekym shodnu v nenadseni z mornstajnove, ale naopak nadseni z dni opusteni teda fakt nechapu ![]()
Jo a jeste jsem tu chtela doporucit Doufejme v to nejlepsi, ta se mi libila hodne
Nečetl někdo Hlas kukačky od Körnerové? Stojí to za přečtení?
Karoleena
uf. Ale to by ma zaujímalo ako sa toto dalo pomylit so sci fi ![]()
Mrakoplas Já nevim no, chtěla jsem se vymluvit na abstraktní neonovej přebal a teď se na něj dívám znova a ona to je vskutečnosti dvojice objímajících se lidí omotaných řetězem barevných světýlek proboha ![]()
vzpomnela jsem si na jednu knihu, o kterou jsem bohuzel prisla...nemate prosim nahodou nekdo Žabátko od Ludmily Podjavorinské?:) myslim ze bych ho nutne potrebovala!

711990 u nás je ešte v predaji, ak by si chcela, ale len po slovensky.
Nevíte někdo, jaká je ta nová Pullmanova série?
milacka ja na to koukala, slovenstina nevadi, ale neni to uz tohle vydani, ale nejake nove ilustrace, nebo ne?:((
711990 myslela som z antikvariátu rok 1977.
Sweet Potato Myslíš ten Prach? Koupila jsem ho klukům, ale přečetli jsme tak 3/4 a přestalo je to bavit. Mě to naopak bavilo, ale ono je to pro větší než 6 a 8. A nevím, jak je můj názor relevantní, Esence nebo jak se to jmenuje jsem nečetla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)