jména zustali ve filmu snad vsechna stejná, a to dokonce i v případě, že ve filmu má postava jiné pohlaví.
Knižní šifra
Mám to. Byla jsem na úplně jiné planetě ![]()
continuity Aha, díky za vysvětlení.
notna Tak nakonec jsem to trefila, myslela jsem, že je to jiná postava, a u té jsem pořád zkoušela jméno, příjmení, s ová i bez, na tom jsem se zasekla.
Dneska hned, ale ten včerejšek pořád nevím...
Archivářka tak ja teda dneska vubec. Ale vcera to neni hlavni hrdina, ale hrdinka
Dneska opět netuším
Edit: mám to, stačilo si ten obrázek pořádně zvětšit.
Fakirka autorka píše pod pseudonymem. Má dvě slavné knižní ságy. O té jedné, jejíhož hrdinu nehledáme, slyšel každý a pro mnoho lidí je to nejoblíbenější kniha vůbec.
Archivářka Včera psala pohlednici obyvatelka planety, kde není voda
Včera som uhádla knihu na základe obrázku, ale poznám ju len z počutia, tento žáner vôbec nečítam, postavu som si vygúglila. Dnes mi stačilo na identifikáciu knihy, resp. postavy vidieť iba časť obrázka, knihy s touto postavou som čítala, takže mi to napadlo hneď.
Já dnešní vůbec nečetla ani neznám, ale podle indicií jsem to dogooglila. Letos mě to baví.
Archivářka podívej se do vtipů na jeden z dneška ![]()
Dík za rady všem, ale nic. Budu muset doma zmermomocnit nějakého scifistu.
Ovšem dneska opět ok.
Tak dneska to byla fakt lehounké, možna trochu škoda.
Dneska na první dobrou ještě v posteli.
Zase na první dobrou![]()
Vilemina já si myslím, že vím knihu, ale nebere mi to žádného hrdinů. Budu muset počkat napoledne.
Jsem zklamaná. Dnes i včera ultralehke. Dnes jsem i přemýšlela a hledala jinou knihu, že to tak lehké přece nebude. A bylo.
Fakirka není to hrdina, ale hrdinka.
Malvin A já třeba přiznávám, že dnes nevím. :)
Dneska ta studna v lese mě teda hodně zmátla. Se mi první vybavila studna z pohádky Tři vlasy děda Vševěda. A nemohla se od toho odpoutat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)