Jestli jde o to místo s hvězdičkama tak ne, je to sjm
Spoiler
A je to město, ve kterém hlavní postava, když opustí nejkrásnějšího muže 1, tráví čas s NM2 (popř. 3 a 4), než se znovu odebere k NM1.
Žádná velká literatura, spíš ty hvězdičky:)
Jestli jde o to místo s hvězdičkama tak ne, je to sjm
Spoiler
A je to město, ve kterém hlavní postava, když opustí nejkrásnějšího muže 1, tráví čas s NM2 (popř. 3 a 4), než se znovu odebere k NM1.
Žádná velká literatura, spíš ty hvězdičky:)
brrr taky se nechytám. Jako královnu fantasy mi internet tvrdohlavě vnucuje Rowlingovou.
bublifuk Tenhle žánr se spíš označuje jako romantasy.
bublifukmožná opustit dětskou fantasy a zaměřit se na spicy fantasy. Napsala už tři mnohadilné série. Většinou bichle.
Edit. Napiš do googlu: goodreads spicy fantasy. A v goodreads ti vyjede tenhle žánr, kde hledaná série zabírá skoro celou první desítku.
Už to mám. Dík všem.
žluťásek Potrefenáhusa Deluji. Ty anotace pomohly. Jsem predtim pořád četla děj na wiki a fanpages a narážela na jiny místa.
Dnes jsem musela guglit, původně jsem myslela na Eda McBaina:)
Mhajá taky googlila, naštěstí správná odpověď vypadla hned na první hledání
Letos to jde jaksi lehce... Doufám v nějakou ohavnou zaludnost v dalších dnech:)
Mha mne naopak, neco vubec neznam a nerozumim nápovědám, jsou vymysleny hodne roboticky
Mha dnes prvně jsem fakt nevěděla, neb mně kriminalky a hlavně ty krvavé nebaví. Ještě že se to dalo tak lehce najít.
MalvinJa som zas dnes nemusela gugliť, musela som teda počkať na slovnú nápovedu, len čo som ju prečítala, vedela som riešenie. Čítala som viaceré jeho knihy. Diela dnešného autora neobsahujú veľa krvi, vo viacerých knihách spracoval reálne prípady, ktoré sa stali.
To, čo som doteraz nevedela a musela som využiť vaše nápovedy, bolo vždy fantasy. Ostatné som uhádla aj sama podľa nápoved martinusu, aj keď nie všetky som čítala.
Malvin díky. Mám. A pro mě nový pojem spicy fantasy ![]()
Potrefenáhusa Taky mi to letos moc nejde, žánrově je to často už moc daleko od toho, co čtu, a o čem mám tak nějak všeobecný přehled. A ani mě to teda tolik nebaví, když se mám výsledku dobrat dlouhým googlením.
Tak dnes to bylo vidi, vici
.
Malvin Ano! Taky jsem fanklub téhle skoro nekonečné série. ;) Synovcům jsem dala limit pět vteřin, jináč po mě nezdědí ani knížku :).
eMjá fanynka vůbec nejsem. Jistou vánoční knihu z série jsem rozečetla dvoje Vánoce a nedocetla. Přitom bych fanynka byt měla ( tenhle žánr mám moc ráda), ale nechytlo mě to na gymplu, výšce ani později.
eM spravne!
tak to ma byt.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.