dorota taky už dnešní mám. Já ji vloni poslouchala. A jak jsem viděla ten kotel - brrr.
Knižní šifra
Já mám pocit, že se dost míjím žánrem, něco znám, ale čtu asi nejaky jiny věci..a to se pak člověk moc nechytá, ale teda opdim na google, buď uhodnu nebo ne, a jedeme dál :)
Ounz Taky mi to přijde poněkud monotématické. Takže klasika jako dnes potěší.
Dnes hned podle obrázku, ale včerejšek nevím. Není tam letos nějak moc té fantasy? Nebo to přijde jenom mně, protože tenhle žánr čtu málo a musím to googlit?
Ounz Sweet Potato Tak nepřijde jenom mně :-) Jsem nejdřív psala než četla.
Omg, kvůli tomuhle jsem vzhůru do půlnoci ![]()
![]()
Asi sem nahraju svou knižní šifru, co chystám do práce. Mám pár extra vypečených ![]()
žluťásek Nahraj! Zítra o půlnoci? ![]()
žluťásekaž v páték skončíme s Martinusem, rády budeme pokračovat se Žluťáskem.
Nejdřív v půlce května, nemůžu riskovat, že to prosakne. Velký projekt pro SŠ ![]()
žluťásek Anooooo
žluťásek My rádi počkáme, alespoň se můžeme těšit :o)
Mně se stejně nějak nejvíč líbilo to první, kde se hledaly knihy v tom obraze..
jinak žluťásek taky jsem pro, i když určitě pohořím ![]()
Mně se stejně nějak nejvíč líbilo to první, kde se hledaly knihy v tom obraze..
jo! Ted uz je to kolikatatej rok nic moc, furt ty samy knihy, fantasy, detektivka, fantasy, detektivka...
zaklinac je snad povinej...
Ehh, tak to je teda závěr panečku. Ta hra už je jen pro teen bookstagramery ![]()
Radši to zakreju, abych někoho nenaštvala
žluťásekhele, teď nevím, mam- li být tím teen polichocena. Tu knihu četlo hodně bookstagramerek 30+,40+. A právě se to šířilo, že ty, co tenhle žánr nečtou, to precetly a napsaly, že dobrý. Tak to daly další. Já mám pohádky ráda, tak jsem to přečetla už v originále.
A pokud sleduješ knižní trh, tak tě to nemohlo minout. Já taky nečtu krimi a thrillery, ale mám celkem přehled, co vychází.
Scifi, krimi, romantika, dětská po 1. Společenský román 4. Fantasy+romantasy 6. Klasika 6.
Malvin Tak statistiky říkají, že YA čtou z poloviny dospělí.
moora no zejména fantasy, to se vůbec nechytám..
Ounz si budeš toho Zaklínače muset přečíst, Martinus s tím nedá pokoj, dokud každý občan nezvládne alespoň povídky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)