teda já vám nechci brát iluze, ale znáte mě... toto:
Aktivní látky:
- Kyselina hyaluronová – do hloubky pleť hydratuje, dodává jí pružnost a vláčnost.
- Extrakt z kořene rhodioly – regeneruje, vyživuje a rozjasňuje pleť.
- Glycerin – dodává pleti dlouhodobou hydrataci.
- Aktivátor regenerace pleti ARS 3° - 4° Phytohial – pomáhá pleti k rychlé regeneraci, aktivuje její přirozené funkce a celkově ji posiluje.
- Arginin – prokrvuje pleť a napomáhá k její obnově
- Lecitin – zvyšuje intenzitu dýchání pleti a reguluje buněčnou výměnu
...jsou marketingové pohádky, a toto:
INCI: Aqua, Glycerin, Hialuronian Sodu, Glycolic Acid, Arginine, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Algin, Acacia Senegal Gum, Serine, Triethanolamine, Rhodiola Rosea Root Extract, Lecithin, Ursolic Acid, Xanthan Gum, Atelocollagen, Sodium Chondroitin Sulfate, Lithospermum Officinale Root Extract, Octyldodecyl Myristate, Parfum, DMDM Hydantoin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone
...si pak ve skutečnosti máznete na pleť (a jako obvykle červeně zvýrazněné ingr. jsou opravdu pěkné sr..ky
)
aktivní ingredience je prostě jen jedna strana mince, tou druhou se nikdo nechlubí, protože k tomu jaksi není důvod... a ohledně ingr. obsažených konkrétně v tom séru, tak @rozarka nebo @AmelieM začaly přidávat další aktivní ingr. a vypadá to, že si umíchají mnohem silnější "dryják" než je to sérum... jsem přesvědčená, že to taky zvládnete!