My si v sobotu na netflixu pustili American murder, the family next door a to je teda fakt hodně velkej mazec, pořád na to musím myslet. Filmařsky dle mého hooodně zajímavý počin, ono udělat téměř 1,5 h film/dokument a vlastně nic nenatočit a přitom to musí mít hlavu a patu... Samozřejmě je od začátku jasné, kdo to má na svědomí a o to je to vlastně celé horší. Musím přiznat, že jako matka dvou malých dětí jsem to obrečela a i muž byl dost v šoku, ač avizoval, že určitě usne. Neusnul. Určitě stojí za vidění.
Filmy, které stojí za zhlédnutí...
Sledoval někdo na čt1 Herec? Musím říct, že mě to moc příjemně překvapilo. Sledovala jsem na i vysílání, tak jsem dokoukala až teď a podle mě stojí za zhlédnutí.
ionicera Dobrý to bylo! Rozhodně pár zvratů, který jsem nečekala..
ionicera Já jsem to taky sledovala a bylo to super.
I když bych měla lehké výhrady k vyjadřování hlavních postav vzhledem k době. Jinak opravdu povedené.
Taky jsem se divala, dobry to bylo, jen posledni dil me trochu zklamal.
Herec se mi taky líbil, jen škoda, že třetí díl byl zbytečně rozvláčný. Ale i tak, velmi slušný počin.
ionicera koukala jsem a líbilo se mi to ... já jsem tak nějak pořád doufala, že se nakonec ukáže, že je to ve skutečnosti hodnej kluk
ionicera Já jsem to taky sledovala a bylo to super.
I když bych měla lehké výhrady k vyjadřování hlavních postav vzhledem k době. Jinak opravdu povedené.
taky jsem se divila, ale přiznávám, že nevím, od kdy se začaly některé výrazy používat (např. "bukvice"?)
Magráta Takový závěr jsem nečekala. ![]()
ionicera ja taky ne (a Cina s tím jeho nevinným obličejem tomu dodal prostě takový to, že doufáš, že je v jádru klaďas... Já mám pro něj slabost
)... A kdo se mi fakt hodně líbil, to byl Martin Finger
Magráta Cinu miluju od té doby, co jsem byla v divadle na Podivuhodný případ se psem. Skvělý!
Tak jsem vcera shlidla vsechny dily (tezky rano dnes teda) a protoze to bylo strasne depresivni cely, tak nemam silu to znova dohledavat, ale chtela bych vedet, kdo byl ten druhej estebak, kterej se objevil v zaveru, jak tam cina sedi u stolu s fingerem a domlouvaj prechod pres hranice. Zaznely tam slova, ze nekdo od kontrarozvedky a pod svicnem je nejvetsi tma
My jsme taky vcera shledli vsechny tri dily a celkove dobry, i když třetí díl ten dojem trochu zkazil, tam už scénář neudržel tu úroveň.
Strašně silná byla ta scéna: Cina a Batěk ve vypůjčeném bytě, za zrcadlem StB... :(
moora tohle mi po těch 4 hodinach sledování už taky uplně nedošlo.
Ty postavy herců z Vinohradského divadla byly inspirované skutečnými postavami? Štěpničková asi?
Tulipe ano mimo jiné Štěpničková, ale u dalších jmen jsem se trochu ztrácela
Prosím, kdo viděl film Ghoul? Je to i pro slabší povahy?
Dalia ja to videla teprve celkem nedavno. Konec pretapli a imo pokazili, ale ten pribeh pred tim a to, jak je to natocene, to je pusobive a ja jsem se bala:))
jinx Už nevím, na co mám koukat. Ghoula zrovna stahuju, ale nevím, jestli ho zase raději nesmazat. ![]()
Dalia Ale ne, neblazni. Budes se bat tak akorat. Hnusna opustena chalupa uprostred ukrajinskych lesu, kterou uz nejde opustit. Surove prostredi, roztresena kamera a vystresovane hlavni postavy, ktere pochopily, ze jsou asi v pruseru:)
jinx Není tam tedy nějaké čtvrcení lidí apod.? To bych nedala.
Dalia Ne, to neni typ filmu, kde streva vyhrezavaji a krev hojne strika vsemi smery. Spis atmosfera a napeti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)