Dokonalý trik - viděli jste někdo?
Filmy, které stojí za zhlédnutí...
Dalia Prestige? To je krasnej film, mimochodem od Nolana.
711990 Ano, ten. ![]()
Magráta mně taky, jako hezky udělané, ale přesně utahané s předvídatelným koncem... ale koukat se na to dalo :-)
Sweet Potato Po dlouhe dobe jsem se na Takovi jsme byli koukla a musim rict, ze mi tam uplne strasne lezla na nervy Barbra. Mozna to bylo tim hysterickym dabingem Stasove, ale vlastne jsem vubec nechapala to jeji podlejzani RR.
Magráta Já si u toho něco dělala, takže jsem to měla spíš jako kulisu, ale bavilo mě to.-)
Queen's Gambit super, to jsem dala za víkend.
A ještě teda z poslední doby se mi hodně líbilo We Are Who We Are na hbo.
711990 ten queens gambit byl fakt super.
Ja uz na netflixu nekoukam v podstate nic, panc mi vsechno prijde na jedno brdo, ale tohle bylo top ![]()
Minulej rok jsem ze zoufalstvi ze nic neni znovu zkoukla breaking bad ![]()
Malenge A viděla jsi Nikdy neodvracej zrak? Mně se moc líbilo, ale oddychovka to moc není.
Lilly_Ku no presne. Ted me hodne potesila nova serie Alienist. Hodne povedena!
Magráta No je pravda, že po půlce se to trochu začalo táhnout a všech těch přeskoků pořád k témuž bylo poněkud moc.![]()
AprilTwelve Tenkrát podruhé je bezva.
ionicera neviděla, píšu si, díky!
Sweet Potato Po dlouhe dobe jsem se na Takovi jsme byli koukla a musim rict, ze mi tam uplne strasne lezla na nervy Barbra. Mozna to bylo tim hysterickym dabingem Stasove, ale vlastne jsem vubec nechapala to jeji podlejzani RR.
Já se na tyhlety věhlasný filmy často už znova nedívám, abych si nekazila vzpomínku. Mnohý po těch letech už neobstojí. Ale vybavuje se mi Redford v bílé uniformě a to bych teda podlejzala taky!
Ginevra já to vlastně mám stejně, akorát včera jsem neměla žádný nápad, na co koukat (a zde zmíněné seriály si nechám na víkend), tak jsem nakonec koukala na Někdo to rád horké... Jack Lemmon je tam kouzelný a ten film je prostě boží
Docela mě teď zaujal seriál Jsme jací jsme na HBO. Je to o teenagerech na americké základně v Itálii, moc se tam toho neděje, ale vlastně se tam toho děje hrozně moc, hledání identity, dospívání, do toho italský reálie a úplně super hudba.
Viděla jsem teď Ztratili jsme Stalina. Stojí za zhlédnutí.
Na HBO je nove film Vice. Velice doporucuju, Christian Bale jako Dick Cheney a Sam Rockwell jako G.Bush.
asi to nesedne každému, ale mě jo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)